https://ycharts.com/indicators/us_re...eavy_trucks_sa
karýn aðrýsý buymuþ demek ki!Pandemiden de kötü!
https://ycharts.com/indicators/us_re...eavy_trucks_sa
karýn aðrýsý buymuþ demek ki!Pandemiden de kötü!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bedava yaptýn malý bari geri alým açýkla!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Adama küfür eder gibi kap haber atýyorüfürükten teyyare selam söyle o yare
1994 den beri ayný taktikdeyim.
%20 ver ve Þuana kadar %2 sini geri aldým 9 bin 9050 civarý ve aylýk düzelmedikce diðer hisselerle oynaþmadayým.
Uzuncu ve TEMEL artý TEKNÝK harmaný ile takýlýyorum.
Senle bazý hisselerde yolumuz ayný.
Kartonsan da tam zamanýnda çýktým.
Hedefim 1100 altýydý EGEEN de aldým.2021 mayýs civarýnda YTD.
18 Bin tepede boþalttýðým hisselerin azýný aldým.
EGGUB da da ayný orada izlemedeyim.Orada da 2 litepede %20 verdim.
Tuborg da ise %80 verdim.
Þimdi bir riskle alacaðým hisseleri yazmýyacaðým 3 tane var.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Tahtadaki pust oylebir hazimsiz ki son günlerde poltkse takýldý konya bfren de bunlari takipte geberip gidecekler ama ne hikmetse poltks tavan yapsa bu gavur tahtacý diðerlerini eþ geciyor tam bir durzu var tahtada
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Parsan aks üretiyor ve baðlantý yapmýþ kap geldi bizden ses yok bizde Kamyon ve Otobüs dahil her þeyini üretsek.
Yerlici ben derimki hayali abd ve artý mýsýr romanya olabilir o tarafa kayalým.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri