Sayfa 113/236 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 1886 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. ben normalde aracı kurum dağılımına pek bi önem atfetmem, hatta ters manyel olarak görmeye çalışırım.. lakin, son 2 güne dair endeks vadeli tahtasının pastası yorum yapmaya değer- zira, istanbul borsasındaki simülasyonun vip odası viop.. dün-bugün endeks tahtasını bofa silmiş süpürmüş 57 bin net alıcı, başka alıcı yok, %90 kusürü tek başına almış, hacim ve aracılar arası alışveriş rekor düzeylerde.. düne kadar kümülütif pastanın 2 büyük shortçusundan biri bu kadar montanlı alım yapınca, normal şartlarda bunu -shortlarını kapatıyor' olarak değerlendirmek gerekir

ama son 2 gün bofa alımları short kapama olamaz, zira son 2 günde açık pozisyon sayısı 30 bin artmış.. bunun tek anlamı var, alış tarafındaki bofa yeni long açıyor, satış tarafının da yarısı long kapama yarısı short kapama, kim elindeki longları kapamış kim yeni short açmış onu ayırdetmek çok zor, ama alış tarafındaki tek elin yeni long olduğu matematik zorunluluk

şimdiye kadar satmış olan başka bofa, 2 gündür almakta olan başka bofa.. biri badem bofa ise, öbürü hıyar bofa

2. özelden soranlar olmuş, tabii apo çağrı falan bi yana diğer mevzuu ortadoğuda yeniden karıştırılan kartlara dair sarı kafanın ne tutum alacağı.. dedi ki, sağ kalan 1.5 milyon gazzeliyi sürelim bi yerlere gazzeye rezidans/otel projesi yapalım, eli yukardan açtı yine trump, öyle yukarıdan açtı ki, almanya vesair bütün vassal ülkeler bile karşı çıktı bu açıklamaya, 15 aylık soykırım sürecinde israil'i asla kınayamamış ülkeler dahi karşı çıktı.. avrupa ve abd arasında çatışma olması türkiye için iyidir, manevra alanı açar

sarı kafa tr ile alakalı bi kaç şey söyledi şimdiye kadar, mazbatayı almadan evvel bi kaç kelamı var- türkiye suriye'de 'unfriendly takeover' yaptı, erdoğan zeki bi adam, çok güçlü bi ordu kurdu falan gibi ifadeler.. mazbatayı aldıktan beridir bi lafı yok, esas pazarlık henüz yapılmadı, rusya çin avrupa falan oralara dair yeni amerikan tutumu az çok belli ama en belirsiz hikaye trump-reis pazarlığı ne olacak ??

al gazzeyi, ver kürdistanı

Türkiye'den Almanya'ya anahtar teslim top mermisi fabrikası: Berlin'e teknoloji transferi yapılacak

Türk savunma şirketi REPKON, topçu mühimmatında üretimi artırmak isteyen ülkelerin yegâne tercihi haline geldi. Şirket ABD, Pakistan ve Azerbaycan'ın ardından şimdi de Almanya'nın imdadına koştu.
    REPKON, Alman Silahlı Kuvvetleri'nin topçu mühimmatlarının üretimi ve teslimatına yönelik projede, 155 milimetre patlayıcı dolum tesisi için Almanya'da bir firma ile 'yüksek hacimli' sözleşme imzaladı.
    https://www.trhaber.com/savunma/turk...k-h905417.html

4. 30-endeks ocak ataklarında da 11300 kıramadı ve şubat ayına eksi gap bırakarak başladı, ilk hafta bitiyor bu boşluk kapanmadı.. haftaboyu 10900 civarında konsolide oldu, bi ara 10700 değse de, ve ortalamalar aşağı kaydı fiyata dayandı.. ya sert koparacak, ya aşağı dönüp fişi çekecek, son 2 saate giriyoruz, sert bi şey olmaya manke

5. İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Tavsiyem, bana karşı gösterdiği sertliği, "Gazze ABD'nin" diyen Trump'a gösterebilmesi

https://t24.com.tr/haber/imamoglu-nd...ilmesi,1216799

Sahi bu konudan reis hiç bahsetmiyor mu
    yoksa biz mi göremiyoruz

6. UCM, Trump'ın mahkeme yetkililerine yönelik yaptırım kararını kınadı

Biz niye kınayan ülkeler arasında yokuz?
    Netenyahu dan yanamıyız.

https://www.aa.com.tr/tr/ayrimcilikh...kinadi/1823596

7.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Tavsiyem, bana karşı gösterdiği sertliği, "Gazze ABD'nin" diyen Trump'a gösterebilmesi

https://t24.com.tr/haber/imamoglu-nd...ilmesi,1216799

Sahi bu konudan reis hiç bahsetmiyor mu
    yoksa biz mi göremiyoruz
    bu iyiymiş ya, görmemiştim.. laz müteahhit güzel yerden yakalaşmış, işte siyasi ustalık bu, sıkıysa gitsin trump'a horozlansın diyo bana horozlanmak kolay diyo.. mahalle kavgasında dayak yiyen çocuğun abisini yardıma çağırması gibi.. şu sıra parti içinde hesapları var, cehape kitlenin hoşuna gitmeye çalışıyo, mansuru bertaraf etmesi lazım erkenden aday ilan edilmek için, mahkemeyi tehdit ediyo halk ayaklanması çıkarıtırım diye, savcıya çocukları üzerinden belaltı vuruyo, bilirkişiyi isim vererek hedef gösteriyo, bu minvalde reis-i cumhuru da kritik küresel politikalar konusunda dolduruşa getirmeye çalışıyo.. bilmiyorum ama çok amatörce hareketler bunlar

aslında apo- çağrı mevzusunda bi görüş belirtmesi lazım, esas konu bu- aldığı 50 oyun 10 puanı dem parti üzerinden geliyo, cehape için atatürk ne anlama geliyorsa bu parti tabanı için önder apo benzer bi ağırlığa sahip, ve şimdi apo tarihi bi çağrı yapacakmış.. eeeee öyleyse senin de söylyecek 2 çift lafın olmalı kendi oyverenlerine.. var mı bi lafı? yok.. özgür başkan ilk heyecanla -biz de kürtlere bi devlet veriyoruz falan diye atılmıştı ortalık yere, ama kazın ayağının öyle olmadığını farketmesi uzun sürmedi

Sayfa 113/236 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •