Sayfa 696/1006 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: Viop LXII

1. K.K 14 sene genel başkanlık yapmışın , hırsın seni bu duruma soktu ne diyor sosyal medyada yazarlar K.K chp ninin başına kayyum olarak atansın diye dalga geçiyorlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurta mi diyin başkanım
    Bana niye desin yaw
    Sanki 130 taleci benim
    Testten okuyunca 031 oluy
    Sıfır silince de 13
    Sec beğen al
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Ben ne desem boş bu konuda ama bir kez daha yazayım.Daha önceki yıllarda kendini sol diye tanımlayacak oy yüzdesi yüzde 25 ler civarıydı.Bu son 10 yılda yüzde 35 seviyelerine çıktı.Sağ diye tanimlayacagimiz oy yüzdesi yüzde 65 civarı.Ne demiştik doğru aday , doğru söylem,muhalefetin reçetesi.İki aday açısından gelecek seçimde denklem şu şekilde.İmamoglu - kazanabilir/ kazandırmazlar.Yavaş- kazanır/ kazandırabilirler.Art niyet yoksa , rüya görenler için şunu söyleyeyim, İmamoğlu aday olursa oy vermem, Yavaş aday olursa oy veririm diyen en az yüzde 25 lik bir kitle var yüzde 65 lik kitle içinde, bari matematiğe inanın, boş hayellerden daha tutarlı en azından.Dogru aday, doğru söylem yoksa yoksa geçmiş olsun muhalefet, hayırlı olsun iktidar.Aday ve seçimle ilgili artık yazmam.Ama tarihsel ve sosyolojik nedenlerle ilgili sebebleri yazmaya devam ederim.
    İktidar artık çok zor gelir tekrar,kimi koyarsa koysun onuda bitirir aday olarak çıkamasa bile,

Artık son viraj, herkes ğörüyor sonu, hasarı minimum istiyorlar ama o daha çok zor,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Ben mağdur olan tarafım, 130 talecilerin kandırdığı masum ky benim
    Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp şırrrakkk diye hergün de söylenmez ki sindoma abi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben mağdur olan tarafım, 130 talecilerin kandırdığı masum ky benim
    Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp şırrrakkk diye hergün de söylenmez ki sindoma abi
    sana söylemedimki ogun 130 tl diyenlerde bu petkm hiç aldılar mı .
    biz azerilere dikkat edin dedikçe burada 130 tl vurgusu oldu.
    tamam inanabilirsin o ayrı ama kendilerinde bu tahta yoksa neden burada bu fiyatlar konuşuldu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Muhalefetin önü çok açık, büyük bir mallık yapıp berbat etmezlerse tabi, hatta hiç bir şey yapmasınlar
    Çok daha garanti olur.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sana söylemedimki ogun 130 tl diyenlerde bu petkm hiç aldılar mı .
    biz azerilere dikkat edin dedikçe burada 130 tl vurgusu oldu.
    tamam inanabilirsin o ayrı ama kendilerinde bu tahta yoksa neden burada bu fiyatlar konuşuldu.
    Hiç canını sıkma, herkesi çekicem suyuniçine
    Hamdım Piştim Yandım

8. petkm spor saatlikte obo su var 16.93 altı kaldığı sürece 16.65-60 formasyon hedefi.
    kısa vade analizdir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 696/1006 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •