Bi aralar 1 aylık maaşiarınımı ne almamışlar dı sanırım, hatta lojman ları felan satıyor lardı,
Siyasilerde gemisini kurtaran koptu modu oldu artık, tam cuk oldu,
Bi aralar 1 aylık maaşiarınımı ne almamışlar dı sanırım, hatta lojman ları felan satıyor lardı,
Siyasilerde gemisini kurtaran koptu modu oldu artık, tam cuk oldu,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Üst akıl alt akıl, adın çıkmış pudra şekeri ne, halada inanmak harbiden yazmim![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Neydi o anunakilere inanmaya başladım, emlak soktu afaya,araştırdım hâliyle![]()
https://www.haberekspres.com.tr/mani...tlye-indirildi
Manisa Esnaf Kefalet Kooperatifi'nde yapılan seçimde başkan maaşı 120 bin TL’den 60 bin TL’ye düşürüldü. Seçim yoğun katılımla gerçekleşti.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
merhaba arkadaşlar,
geldik yine zurnanın zırt dediği yere, 11.113 gördük, aşağı 20-25 puan daha marj yapıp kalkmasına oyun kurdum. Herkese başarılar.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
11.131 Longların tamamı zararla kapadımmmmmm
Yer İmleri