Sayfa 374/563 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,123
     Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    Teşekkürler ,fakat az önce İntegral yatırımın toplantı notlarını okudum.Güzel özetlemiş onlarda fakat ,2025â€â€2026 da 100 milyon diye bir ifade yoktu.
    Saygılarımla.
    Şakir Beyin aklında kalan sanırım Cenal ile ilgili kısımlar...
    integralde diğerlerinde yer almayan bazı ayrıntılar var...
    Cenal 2025-2027 yıllarında 65-70 dolar PTF üzerinden yıllık 135 milyon dolar Ebitda 85 milyon dolar net kar ( şirket payına düşen)
    Dağıtımın ise önümüzdeki 3 yıl içinde 400-450 milyon dolar Ebitda potansiyeli. yıllık 150 milyon dolar şirket payına ( raporda miktar hepsi için mii belirtilmemiş ben kombinedir diye en kötü ihtimali aldım) 75 milyon dolar düşer. yani Enerjinin iki gemisinden 210 milyon dolar Ebitda...

GYO gitgide güçleneceğe benziyor... Hillside 218 milyon dolar Bodrum şu haliyle 125 milyon dolar olmak üzere ( açıldığında 260-270) 449 milyon dolarlık portföy değeri...

Gübre fabrikası tam kapasite ile çalışıyormuş... Gıda kurutma açılacak...

her ne kadar bürokratik gecikmeler olsa da ki bu durum aslında biraz daha olumlu yatırımlar sarksa da sürüyor... temettü ile ilgili bir şeyler paylaşan duyan var mı?

2. Teşekkürler sn.tövbekar

Benim temettü beklentim 0,5 tl net.

Keşke daha fazla olsa.
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

YEKA DENİZ ÜSTÜ RES İHALELERİ bu sıralarda olacak....
    Yatırımcı sunumunda soran olmamış.....

5. Arkadaslar ben biraz eskiyim 2 liralardn almistk vernistk vs. Son bir sorum var. Bunlar neden ucak aliyor. Filo alip ucusmu yapacaklar. Onune gelen herkes ucak alip ucuramiyo diye biliyorum.

Herkesin banka acamadigi gibi. Cvp alabilirsem tecrubeli arkadaslardan cok mutlu olurum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,123
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Arkadaslar ben biraz eskiyim 2 liralardn almistk vernistk vs. Son bir sorum var. Bunlar neden ucak aliyor. Filo alip ucusmu yapacaklar. Onune gelen herkes ucak alip ucuramiyo diye biliyorum.

Herkesin banka acamadigi gibi. Cvp alabilirsem tecrubeli arkadaslardan cok mutlu olurum.
    alıp kargo uçağı yapacaklar... ne deniyordu arabalarda modifiye...
    işte bunlar da uçak modifiyesi yapıp para kazanacaklar

Yolcu uçakları belli bir ömre ulaşınca genellikle kargo uçağına dönüştürülüyor....
    Bilhassa geniş gövde uçaklar...

Bu dönüştürme işlemi uluslararası standart kontrolu altında yapılıyor....
    Havayolu kargo şirketleri dönüştürme yapanlara ihtiyaç belirtiyor, onlar da istenen standartlarda yolcu uçağını kargo uçağına tahavvül ederek teslim ediyorlar.

ALARKO ilk uçağı kendisi satın alıp yapacak, daha sonra siparişe göre üretim yapacak. Bu işler için havaalanı antrepo kiralarının ve teknik ekip istihdamının uygun olduğu Portekiz'de ilk üretim yapılacak.
    Son düzenleme : 0101; 12-02-2025 saat: 18:35.

8. Tesekkurler.

Sayfa 374/563 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •