Sayfa 200/254 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250 ... SonSon
Arama sonucu : 2029 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. kara çarşamba yaptın bizi astor 3 gundür dayak atıyorsun..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. hissenin zaten pahalı olduğu söylenip duruyor, buna bir de borsa endeksinin aşağı yönlü salması eklenince tablo bu şekilde oldu.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    hissenin zaten pahalı olduğu söylenip duruyor, buna bir de borsa endeksinin aşağı yönlü salması eklenince tablo bu şekilde oldu.
    Ama benim şahsi düşüncem ve beklentim Astor'un çok iyi yerlere geleceği yönünde.
    Özellikle kapasite artışı ve yurtdışı trafo ihracatının artması şirketi çok daha iyi yerlere getirecektir.
    Zaten Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük transformatör üretim fabrikası olması ile rüştünü ispat etmiş durumda.
    Borsa'da endeks yukarı yönlü dönüş yaptığında hissedeki performansın daha iyi olması en büyük temennim.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Ama benim şahsi düşüncem ve beklentim Astor'un çok iyi yerlere geleceği yönünde.
    Özellikle kapasite artışı ve yurtdışı trafo ihracatının artması şirketi çok daha iyi yerlere getirecektir.
    Zaten Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük transformatör üretim fabrikası olması ile rüştünü ispat etmiş durumda.
    Borsa'da endeks yukarı yönlü dönüş yaptığında hissedeki performansın daha iyi olması en büyük temennim.
    İnşallah guzel olacak ama dayağımızı yedik sabredeceğiz artık...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    İnşallah guzel olacak ama dayağımızı yedik sabredeceğiz artık...
    İyi bir düzeltme gerekiyordu, çünkü hisse iyice sıkışmıştı. Bu hisseyi aylık teknik göstergelerine göre takip ediyorum. Aylık göstergeleri çok çok iyi. O nedenle rahatım.

[IMG][/IMG]

6. ufakta olsa bi tepki verdi bugun...

7. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 200/254 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •