Ahmet buyukdumanin yorumunu merak ediyorum. Kimi yerlerde deprem konutlari da etkiledi deniyor. Detaylar gelsin bakalim.
Benim kafamda tek soru doviz bu seyrini ne kadar surdurur. Eger boyle gidecekse acele etmemin anlami yok. Ama bir noktada olculen degil hissedilen enflasyon seviyesinde yukselecekse sabit tl faiz kredi ile konut almak degerlendirilebilir.
Tabiki bu hesap kitaplarda reel sektorun durumu ve bunun konut arzina etkiside onemli
Yatirim tavsiyesi degildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracñlñÃñyla gönderildi
Piyasa faizi 3 ay sonra kendini yüzde 40 da görüyormuş.
NETİ YILLIK Yüzde 34 eder.
Düşününce KKM den çıkan (ki bugün itibari ile TÜZELLERDE KKM yasaklandı) paranın bir kısmı gayrimenkule gitse yıllık yüzde 35 den az mı kazandırır?
Bence HAYIR.
Hele ki 12 ay sonra dolar da kendini 44 lerde görürken....
Uzuuuuun zamandır yerinde sayan Arsa alan kazanır.
Yurt dışından konut da olabilir.
Zati emlakta 2 milyar dolar çıkan paraya karşın yaklaşık 200 milyon giren para varmış.
Yani burada da CARİ AÇIK SORUNU var.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yurtdışı emlak yatırımı yapan var mı? Yapmasada bu konuyu araştıran birisi de olabilir?
Doğru ve güvenilir URL soracaktım da?![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Emlak Konut'tan orta gelirliye yeni konut kampanyası
https://tr.investing.com/news/econom...panyas-3257946
İst K.Cekmece Airport 24 sitesindeki 1+1 dairemi satıp üzerinede ekleme yaptıktan sonra Manchester da 1+0 studyo daire aldım kızım için 195K pounda.....
simdi de yatırım için bakıyorum.TR ortaklı pazarlamacılar var.214K pound teklif edildi ben Bu saatten sonra Turk ve Muslumana para kazandırmak istemiyorum.İşin içinde yine bizimkiler varsa yokum deyinde 205K e kadar indiler....Demek ki 9K pound komisyon alacaklardı....Vizeniz varsa gidin yerinde görüp alın....yoksa bu işe girmeyin...yada çok arastırma yapın.amac kira ise düşük fiyatlı evleri tercih edin.Geri donusu yuksek olur.Yıllık %8 civarında.Oturmayacaksanız Londrayı tavsiye etmem.Bunun dısında Manchester, Liverpool, Birmingham gibi kentler olabilir...
şu dar gelir ve orta gelir diye yapılacak projelre bakayım dedim...
proje falan yapılmayacak burası kesin...
birlikte iş tuttukları yandaşlarının elinde olan evleri devletin hazinesinden kredi kullandırak satacaklar...
yani projenin adı yandaş evleri emlak konut çatısıyla nasıl satılır...
içinde 3 milyon dolara satılacak dairelerde var...
kardeşim lüks konuta bizim hazine niye finansör oluyor...
senfoni etiler için bir fiyat sorun anlarsınız...
![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri