Sayfa 542/660 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 5275 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    ttrak kâr açıkladı, toaso ciddi manada zarar açıkladı, bakalım froto'dan nasıl bir bilanço göreceğiz
    her yukarı atağında satıcı basıyor aşağıya , yetmiyor karanlık odada baskılıyor. bence bilançodan çok ne kadar temettü vereceği ve ne zaman bölüneceği. ay sonuna spk onay verebilir. önce temettü sonra bölünme.

2. 40-45 tl temettü gelir bence. %5 i geçmez

3.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Net kar marjı beyaz eşyada daha düşük daima aslında onu merak ediyorum.
    Uzun vade perspektifinizi merak ediyorum.

5 b civarı zarar kapatmış..1,5 b üstüne koymuş..finansal ve operasyonel yüklerinden kurtulmuş..4 farklı para birimiyle ticaret yapan ve bunu 4 kıtada başarılı yürüten bir yönetimi var..çin i avrupa da geçmiş..gerisinide sen araştır..
    pd/satışlar 1 in altında...fd/favök borçtan ezilmiş...kar ı var aslında..
    yokuşu çıkmış anlayacağın..
    finansal tablo okumayı bilmen lazım..
    borç varsa kar gözükmez..
    fd/favök-f/k dönemseldir..yanıltır insanları.. 7 b yi 4 le çarp 28 b....böl hisse sayısına gerçek değeri odur.. en basiti tabii.

4.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

5 b civarı zarar kapatmış..1,5 b üstüne koymuş..finansal ve operasyonel yüklerinden kurtulmuş..4 farklı para birimiyle ticaret yapan ve bunu 4 kıtada başarılı yürüten bir yönetimi var..çin i avrupa da geçmiş..gerisinide sen araştır..
    pd/satışlar 1 in altında...fd/favök borçtan ezilmiş...kar ı var aslında..
    yokuşu çıkmış anlayacağın..
    finansal tablo okumayı bilmen lazım..
    borç varsa kar gözükmez..
    fd/favök-f/k dönemseldir..yanıltır insanları.. 7 b yi 4 le çarp 28 b....böl hisse sayısına gerçek değeri odur.. en basiti tabii.
    Hakan ı yakından takip ediyorum.
    2 yıldır.
    Söylediklerine katılıyorum.
    Globalde bunu devam ettirecek mi onu kestiremiyorum.Ayrıntılı çalışmak lazım.
    Ama dediğim gibi beyaz eşya da asya pazarını tam kestiremiyorum.Orda da yatırımları var.
    Orda güçlü yatırımlarla işi devam ettireceğini düşünürsem daha da yakından takip ederim.
    Senden istediğim cevabı henüz alamadım.
    10 20 yıl sonra bu şirkete dolar bazında değer biçsen ne dersin?
    Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Hakan ı yakından takip ediyorum.
    2 yıldır.
    Söylediklerine katılıyorum.
    Globalde bunu devam ettirecek mi onu kestiremiyorum.Ayrıntılı çalışmak lazım.
    Ama dediğim gibi beyaz eşya da asya pazarını tam kestiremiyorum.Orda da yatırımları var.
    Orda güçlü yatırımlarla işi devam ettireceğini düşünürsem daha da yakından takip ederim.
    Senden istediğim cevabı henüz alamadım.
    10 20 yıl sonra bu şirkete dolar bazında değer biçsen ne dersin?
    Ytd

keşke herşey bedava ya gelse...

6.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

keşke herşey bedava ya gelse...

Buna sesli güldüm
    Müthişsiniz arkadaşlar

7. bir an için kendimi toplantıda sandım..patrona sunum yapıyorsun..bir şey soruyor cevap veremiyorsun gibi oldu..o da sinirleniyor -senden sorduğumun cevabını alamadım - diyor...maaşın hakkını veremedik tabii
    az daha özür dileyecektim
    iyi çocuk ama bedavacı..
    kurmuş kampı foruma zaten kendide diyor bedava bilgi iyidir diye de...o kadar değil

Sayfa 542/660 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •