Artan

126,50 10 15:46
82,05 9.99 13:55
15,21 9.98 15:47
228,10 9.98 15:47
43,46 9.97 15:46
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 15:44
58,55 -9.99 15:46
36,24 -9.99 15:47
14,89 -9.98 15:46
255,25 -9.96 15:45
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.627.300.574,86 15:47
10.441.322.179,20 15:47
6.384.585.933,25 15:47
5.979.936.209,20 15:47
5.897.425.296,96 15:47
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8046 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Viop LXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alýntý Originally Posted by keremalkm Yazýyý Oku
    CUMA aile saðlýðýna gidiyordum. Valide ilaçlarý falan..
    Yolda baþörtülü bir kadýn söylene söylene gidiyordu. Evde hayvan bakanlardan nefret ediyorum.
    Evleri de pislik içindedir
    falan...
    Vasat ve vasatýn altý yaratýklar hayvan sevmezler.. Aslýnda onlar insanda sevmezler..
    Tanýdýðým müslümanlarýn içinde HAYVANSEVER'e rastlamadým!...(istisnalar olabilir)
    Sanki eðitim seviyesi düþtükçe,dindarlýk arttýkça hayvanlardan nefret edenler çoðalýyor..
    Oysa seni de YARATAN onu da yaratan ayný ALLAH..

Eve melek girmezi kim uydurduysa,öyle gidiyor..Gidecekte...
    Senin etrafýndakiler,1925 ten sonra soyadý kanunu ile BALKANLARDAN gelen ve nufus mübadelesiyle nufus kaðýtlarýna MÜSLÜMAN yazýlan ERMENÝ-SABETAY(sadece tesbittir) lardan olabilir mi acaba?

Çünkü KURAN da;''sana uzatýlan eli geri çevirme...Yoksula -yetime yardým et....'' O KADAR ÇOK AYET VAR KÝ.

Eðer cumaya gidersen okunan standart bir ayet var''ALLAH anneye-babaya, yoksula vs. yardýmý emreder'' ayeti var..

Benim etrafýmda tanýðým müslümanlar(gerçek türk -kürt müslümanlar),malýn %2.5 ini mutlaka zekat olarak verirler..ihtiyaçlarý olsa bile mazluma yardým ederler...

anlaþýlan farklý ülkelerde yaþýyoruz.

Baþgan ne olacak senin bu SALYANGOZ SATMA iþin.

Ha eðer gerçekten müslümanlar KURANA göre davranmýyorsa o da bu LAÝK-SEKULER-100 yýllýk sistemin suçudur.Çünkü,eðitimi-kanunu-basýný -sanatý sekuler hale sokup..dini sadece vicdanlar saklarsan ve dini 80 yýl HAYATIN HER KADEMESÝNDEN tecrit edersen...Bu halk islamý öðrenemez.Öðrense de menfaatçi cevrelerden öðrenir...Sonuçta mahsul bu olur.

Alýntý Originally Posted by ABKA Yazýyý Oku

Ha eðer gerçekten müslümanlar KURANA göre davranmýyorsa o da bu LAÝK-SEKULER-100 yýllýk sistemin suçudur.Çünkü,eðitimi-kanunu-basýný -sanatý sekuler hale sokup..dini sadece vicdanlar saklarsan ve dini 80 yýl HAYATIN HER KADEMESÝNDEN tecrit edersen...Bu halk islamý öðrenemez.Öðrense de menfaatçi cevrelerden öðrenir...Sonuçta mahsul bu olur.
    Osmanlý dediðin gibi dini dibine kadar yaþadý sonucunda ne oldu..? uçtuk mu? Afganistan'a git dini dibine kadar yaþa her türlü ikram ve ülfetini al..Halk Ýslamý öðrenemiyormuþ Diyanete baþvur ne yapýyorsunuz paralarý de vatandaþ dini öðrenemiyor de..iþin gücün eyyam iþin gücün cumhuriyetle uðraþmak..
    Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alýntý Originally Posted by katýrcý_bedri Yazýyý Oku
    Osmanlý dediðin gibi dini dibine kadar yaþadý sonucunda ne oldu..? uçtuk mu? Afganistan'a git dini dibine kadar yaþa her türlü ikram ve ülfetini al..Halk Ýslamý öðrenemiyormuþ Diyanete baþvur ne yapýyorsunuz paralarý de vatandaþ dini öðrenemiyor de..iþin gücün eyyam iþin gücün cumhuriyetle uðraþmak..
    Bu ülke için savaþanlar benim gibi düþünen insanlardý.ROL çalma.Sen istiyorsan istediðin yere git.

70-80 yýl halkýn dinini en büyük tehdit olarak görüpte ve dini hayatýn her kademesinden tecrit edip te; oluþan ahlaksýzlýðý ve neslin hatasýný dine veya müslüman halka yükleyemezsin.

Þunu demen gerekiyor.'' demekki bizim uyguladýðýmýz sistem boþ çýktý.90 yýldýr bir iðne bile üretemedik.Bu nesil bizim dikte ettiðimiz ideoloji ile büyütüldü.SEVABI DA GÜNAHI DA bu sekuler-laik yapýnýndýr.''

Diyanet ''INKILAPLAR DOÐRULTUSUNDA DÝNÝ DÝKTE ETMEK ÝÇÝN KURULDU'' zamanýn bakanýnýn sözüdür.

Ortaokul tarih ve sözcüden uzaklaþýp biraz araþtýrýn.

Bu ülke için savaþanlar benim gibi düþünen insanlardý.ROL çalma.Sen istiyorsan istediðin yere git.

70-80 yýl halkýn dinini en büyük tehdit olarak görüpte ve dini hayatýn her kademesinden tecrit edip te; oluþan ahlaksýzlýðý ve neslin hatasýný dine veya müslüman halka yükleyemezsin.

Þunu demen gerekiyor.'' demekki bizim uyguladýðýmýz sistem boþ çýktý.90 yýldýr bir iðne bile üretemedik.Bu nesil bizim dikte ettiðimiz ideoloji ile büyütüldü.SEVABI DA GÜNAHI DA bu sekuler-laik yapýnýndýr.''

Diyanet ''INKILAPLAR DOÐRULTUSUNDA DÝNÝ DÝKTE ETMEK ÝÇÝN KURULDU'' zamanýn bakanýnýn sözüdür.

Ortaokul tarih ve sözcüden uzaklaþýp biraz araþtýrýn.u

3 kere oku..sonra konuþalým.
    Müslümanlýkla zerre alakan yok bir kere..Seni din konusunda cebimden çýkarýrým Abka..Tarih konusunda hiç bir þey bildiðin yok..iðne bile üretememiþiz klasik beyazparti cümleleri..Google yaz Cumhuriyet döneminde neler üretildi diye..Senle tartýþmak istemiyorum çünkü eyyamcýsýn..Sen padiþah kulu olmaya kendini layýk görüyorsun biz de cumhuriyet çocuðu..fark burda hadi git yoluna..
    Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alýntý Originally Posted by katýrcý_bedri Yazýyý Oku
    Müslümanlýkla zerre alakan yok bir kere..Seni din konusunda cebimden çýkarýrým Abka..Tarih konusunda hiç bir þey bildiðin yok..iðne bile üretememiþiz klasik beyazparti cümleleri..Google yaz Cumhuriyet döneminde neler üretildi diye..Senle tartýþmak istemiyorum çünkü eyyamcýsýn..Sen padiþah kulu olmaya kendini layýk görüyorsun biz de cumhuriyet çocuðu..fark burda hadi git yoluna..
    Benimle deðil din,ne tarih ne de fen konusunda tartýþabilirsin..bilen bilir.Ortaokul veya 5 kiþinin TALÝM TERBÝYEDE yazdýðý ve çeliþkilerle dolu ortaokul tarihinin dýþýnda da kitap oku.

4 nesil sürekli söylenen yalanlar sonunda inandýrýcý oluyor

Hayatýmda Osmanlýcý olmadým o ayrý konu.

Benimle deðil din,ne tarih ne de fen konusunda tartýþabilirsin..bilen bilir.Ortaokul veya 5 kiþinin TALÝM TERBÝYEDE yazdýðý ve çeliþkilerle dolu ortaokul tarihinin dýþýnda da kitap oku.

4 nesil sürekli söylenen yalanlar sonunda inandýrýcý oluyor

Hayatýmda Osmanlýcý olmadým o ayrý konu.
    Benim okuduðum kitaplarý 11 katýr anca taþýr..Ýkincisi bu beðenmediðin yalan dolan kitaplarý okuyarak ÖSS de derece yaptýn kendi kendini inkar edersin o zaman..

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •