Sayfa 838/1006 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Viop LXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ilk evliliğini o zamanın güler sabancısıyla yaptıysan başkasıyla evliliği zor yaparsın
    lakin senden 15 yaş büyük ve zengin hatun vefat edince kalan varlıkla hala kızıyla da evlenirsin
    savaştaki cariyeyle de, kaldı ki erkeklerde evlenme yaşının ort.16 olduğu bir kültürde
    kendinden 15 yaş büyük biriyle ilk evliliğini yapmak hem de 25 yaşında anlatılanın dışında düşünülmesi gereken bir mevzu
    Aptal aptal konuşma.ATEİST FORUMLARDAKİ zırvalıkları burada kusma...senin gibi birisinin peygamberimi itibarsızlaştırmasına asla izin vermeyeceğiz.Çünkü bilerek doğruyu çarpıtıyorsun ve kendinle beraber milletin felaketine sebep olmaya çalışıyorsun.

Hz.HATİCE o zamanın GÜLER SABANCISI değil.

ve HZ.HATİCE ölünce asla zengin bir varlık bırakmıyor.Çünkü öldüğünde müslümanlara boykot uygulanan ve açlığa mahkum edildiği bir yıldır.Ayakkabı derilerini kaynatıp yemişlerdir.

Hz. Haticede bu boykottan(müşriklerin mal varlığına el koymaları ve alış verişi kesmeleri) fazlasıyla nasibini almıştır.

Peygamber İSLAMI ilan ettiği ilk yıllarda,tüm hegoman güce savaş açmış ve onlar ile bir köleyi eşit hale getiren sistemi(takva ile eşitsin) ortaya koyunca...Mekkenin tüm eşrafı-ileri gelenleri ona herşeyi vaat etmişlerdir.

Mekkenin liderliğini-saltanatı ve istediği kızları...Bir faninin sahip olacağı her şeyi..Ama hiç bir şeyi ve dayanağı olmayan o yetim,50 yaş gibi ileri ve ölümün yakın olduğu zamanda bile DAVASINDAN VAZGEÇMEDİ.

Araplarda 10-15 kadınla evlenmek ve cariye olayı..sıradan bir olaydı.

Halasının kızıyla isteseydi zaten ilk başta evlenirdi.O zaman tesettür ayeti yoktu ve herkes birbirini görüyordu.

O olay eğer gerçekten İMAN ETMEK İSTEYEN İÇİN ALTAY CEM MERİÇ(HEKİMDİR VE ARAŞTIRMACI)
    https://www.youtube.com/channel/UCqJ...o1uSkmuWZtGKRw

BURADA NET OLARAK AÇIKLAR..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Benim jenerasyon önüne ne konursa kabullenir,araştırmaz.. Geçerdik.Babamızın peşine takılırdık.
    Z kuşağı,şimdi önüne konanı KABULLENMİYOR,itiraz ediyor..
    Soruları acıtıcı,cüretkar..

Ben aile büyüklerime o soruları soramazdım? Aklımdan geçmez,günah derdim..

Şimdiki nesil günah/sevap demiyor..Bizim gibi koyun sürüsüde değiller..

Cevap veremezsin..En fazla şunu dersin..Tövbe estağfurullah!..
    Oğlum bu sene Tıp fak. kazandı..O ve arkadaşları mescit gurubu dahil oldular (zaten varmış).Tıpçılardan oluşan (Hacettepe-ankara tıp fak) bir sosyal gurup.Aralarında her türlü imanı-aklı sorulara cevap var.

Bu çocukların hepsi sayısal puanda Türkiye derecesi yapmış çocuklar.ALTAY CEM MERİÇİ ve BEDİÜZZAMANIN ANALİK kitaplarını okuyorlar.Bu muhakeme -analitik düşünen gençler bile ikna oluyor da...

Yani isteyene ÇARE ÇOK..AMA küfründe kalmak isteyene de bahane var..Herkes hayat ile ilgili pozisyonunu alacak.Ya long ya short..Ama bunun bedeli veya mükafatı çok...

O zaman biraz vakit ayıracağız.Yılda futbola verdiğimiz zamanın %10 u kadar.O zaman tüm gerçekleri öğrenebiliriz.Sonra evlatlarımıza-soranlara HAP BİLGİ olarak aktaracağız.
    Son düzenleme : ABKA; 17-02-2025 saat: 08:14.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    size başka bilgi vereyim kerem bey, muhammedin gelini olan zeynep kendisinin hala kızı
    ilk evliliğinden önce kıza talip oluyor fakat vermiyorlar, neden sizce tabii ki sorulmaz..?
    Kaynak MABAD YAYINLARIMI.Yoksa VEDAT mı?Kendiniz uydurup kendiniz inanıyorsunuz.

Bu ülkeye 1925 ten sonra 1 milyon Ermeni-Balkanlardan yahudi getirildi.Soyadı kanunu ile isimleri değiştirldi.

Beni Kurayza ve Hayberin torunlarından İSLAMA KARŞI ne bekleyebilirsiniz ki?
    Son düzenleme : ABKA; 17-02-2025 saat: 08:19.

4. Kaynaklar Ateist mason cenabet yayınlarından esinlenip yazan arkadaşlar var...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Chat kardeş..
    BoFA ve Yapıkredi robotlarından işlem yaptığından şüphelendiğimiz PALA isimli vatandaşı takip etmek istiyoruz. Bize biraz yardımcı ol,kopyala falan??!

[IMG][/IMG]

6. Dünyada herhangi bir insan ateist olabilir,din düşmanı olabilir,peygamber düşmanı olabilir, eşcinsel olabilir, başka sapkın bir düşünceye sahip olabilir bunda sorun yok,SORUN; kendi inandığı düşünceleri veya sapkınlıkları kitlelere empoze etmeye kalkıyorsa, sürekli alenilestiriyorsa, bunları sürekli başka değerlere saldırı ve hakaret amaçlı kullanıyorsa bu kişi iyiniyetli değildir ve bir projeye hizmet ediyordur.Ucube biri çıkmış Kur'an yakıyor.Sana inan diyen yok,kabul et diyen yok, derdin ne ?başkasının kutsalından.Zamaninda İran ismi gereksiz şahsiyete yazdığı zirvalardan dolayı ölüm fetvası vermişti ben o zaman İran a kızmıştım,herkesin fikir ve düşünce hürriyeti var diye, şimdi hak veriyorum ama tüm bu tipler ya tıppen akıl hastasıdır yada projedir,pravaktödür.Birinin dinine saldırmak veya eşcinselliği özendirmek düşünce ve fikir hürriyeti kapsamına girmez/ girmemeli.

7. Gunaydın cemaat bol kazanclar…
    Trol bu seferde alayinizi sabatayist yapmis. Ana yurdu Balkanlardan olanlar ayagini denk alsin. Ulularin ulusu yücelerin yücesi Arap olacaksiniz len. Turk olmayin hele karaman turku hıc olmayin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sorulan sorulara cvp var mı ?

yok..

ne var..

öss birincisiyim... tonla kitab okudum. oğlum doktor.. eşim profff..

başka ???

sarhoş.. eyyaş... atayizleeeerrrrrr.. din düjmanlarııı... zındıklarrrrr.. din elden gidiyaaah yetişin..

efem afiyet olsun..

https://www.youtube.com/watch?v=ff35OSWEwAA

YARR....DOÇ.TUR KENDİSİ
    .

Sayfa 838/1006 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz