Ýnternet denen mecrada asla kendini anlatamazsýn,sen ne dersen de herkes seni anlamak istediði þekilde yorumlar.Bu nedenle ben ki ülkeye ilk internet geldiðinde sanal aleme dalmýþ biri olarak çok fazla tartýþmaya girmem sanal mecralarda.Emlak fikir ve düþünce olarak sen bana 180 derece zýt olduðun kadar,Abka' da bana 180 derece zýt.
Benimle deðil din,ne tarih ne de fen konusunda tartýþabilirsin..bilen bilir.Ortaokul veya 5 kiþinin TALÝM TERBÝYEDE yazdýðý ve çeliþkilerle dolu ortaokul tarihinin dýþýnda da kitap oku.
4 nesil sürekli söylenen yalanlar sonunda inandýrýcý oluyor
Hayatýmda Osmanlýcý olmadým o ayrý konu.
https://www.youtube.com/watch?v=fkRp...annel=ThePolis
Borsanýn yarýnki muhtemel hali.
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Sonuna kadar uzatýrým da...neye deðecek?
Galip gelsen ne olacak sanki?.Herkes kendi düþüncesinden emin.
Bir KÖPEK meselesi alakasýz yerlere gelebiliyor.Foruma 4-5 günde bir giriyorum.Onu da deðmeyecek bir polemikle geçirme niyetinde deðilim.
Borsa hayatýmýn en huzurlu zamanýný yaþýyorum.Boþa geçen-günde 17 saat- yýllara yazýk etmiþim.Ama belki de o zamanlar olmasaydý,bu huzur olmayacaktý.
ADÝOSSS
[QUOTE=ABKA;6982123]
Þunu demen gerekiyor.'' demekki bizim uyguladýðýmýz sistem boþ çýktý.90 yýldýr bir iðne bile üretemedik.Bu nesil bizim dikte ettiðimiz ideoloji ile büyütüldü.SEVABI DA GÜNAHI DA bu sekuler-laik yapýnýndýr.''
Bunun sebebi bu kesimin dindar olmamasý mý, karþý kitlenin izdüþümü olmasý mý? ( Bu benim tanýmým sol kesim denilen kitle , sað kesimin bir takým dini hassasiyetlerden arýndýrýlarak bunlarýn yerine bir takým baþka hassasiyetler eklenmiþ halý, öz ayný.)
Elhamdülillah MÜSLÜMANIZ ama Kuran'da geçen öyle aytetler ve olaylar var ki,
Nasýl olabilir? demeden geçemiyorsun..
Kabullenmesi Zor iþler!!
Hz. Muhammed Ýslamiyet gelmeden önce 1 kadýnla evli.. Ýlk karýsý Öldükten sonra ?
Nikahýna aldýðý kadýn sayýsý 9!
Ve bu O'na özel.. Eleþtirmek yok' Baþkasýna yasak.Tek O'na özel...
ÝNSAN Piskolojisi buna müsait mi?
Evde düþünsene! 9 kadýn.. ya da ayný mahallede..
Bunu kabullenmek , eyvallah deyip geçmek.. O pEygamberdir bizi ilgilendirmez demek..!
Ama yine de bu sayý maalesef her zaman, tartýþýlacak ve müslümanlarý ezecektir..
Ben bu konuda çocuðuma ya da arkadaþlarýna uygun bir cevap bulamýyorum..
Hele evlatlýðýnýn karýsýný boþatýp onunla evlenmesi meselesine hiç girmeyelim!!
Yer Ýmleri