Sayfa 847/1006 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    kuru gürültü bu bişi olmaz

gavga tam randıman almadı konu çok dağıldı.
    Araya kaynak olduk ondan şeyttüremedi heralde, normalde fışkırttırması gerekiyodu. Enteresan
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    en sonunda savcılığa bir dilekçe vereceğim bu adam hakkında. halkı kin,nefret,din,etnik köken yolu ile bölmeye çalışıyor diye. acınacak halde, nereden ne tarih bilgisi okuduysa, bizi bilmemekle falan da itham ediyor.
    kaale bile almam normalde ama dilinin altında sakladığı lokmayı çıkaramadı. adam düpedüz, balkan türklerinin hepsini yahudi yaptı.
    boşu boşuna buna laf yetiştirmenin anlamı yok. 80 iq ile neyin propagandasını yaptığı da belli değil, neyse az kaldı bunların devrinin de sonu geldi. az sabır.
    OLAYLA İLGİN OLMADIĞI HALDE DAHİL OLDUN...mUHATAP OMAMAYIM DİYORUM-alttan alıyorum:vitees yükselttin.ÜSTELİK BANA İFTİRA ATTIN.''BALKAN TÜRKLERİNİ NASIL YAHUDİ-ERMENİ VS'' İLAN EDERİM?

Bu ÜLKENİN EN BÜYÜK PROBLEMİ EĞİTİM SİSTEMİ VE MALESEF KENDİNİ EĞİTEMEMİŞ bazı ÖĞRETMENLERDİR.Zamanında 5. tercih olarak -kerhen girdikleri üniversiteden mezun olup..bir şekilde kamuya kapak atmış..ve ciddi muhakeme sorunu olan bazı memurlar. Ne hukuk bilir nede kendini geliştirmiş.(saygıdeğer diğer ögretmeleri -memurları tenzih ederim).3 çocuğum var bu güne kadar onlarca öğretmenle muhatap oldum ve ailemde MEB İN HER KADEMSİNDEN TOPLAM 6 eğitimci var. HARİKA öğretmenler gördüm (bunlar çoğunlukta) ama malesef çoculardan önce kendini eğitmesi gereken öğretmenler de gördüm.

1-Halkı kin-düşmanlığa itmenin ne demek olduğunu bilmiyorsun.En ufak bir temel hukuk bilgin olmadığı halde,beylik laflar ediyorsun.Kendini tutma savcılığa dilekçe ver.Bu sayede öğrenmiş olursun.
    2-Nufus mübadelesiyle yüzbinlerce kişinin soyisim ve isminin değiştiği bir gerçektir.Bu bağlamda pekçok türk olmayanlar Müslüman nufus cüzdanı aldılar.KAYNAKLARINI çeşitlendir.sadece tek kanaldan beslenirsen at gözlüğüyle bakarsın.
    3-Savaştan dolayı balkanları terk edipte anadoluya gelen Türkler olmuştur.Bu farklı bir olaydır.Onlar zulumden kaçan o zamanın müslüman Türkleridir.Ermeni-yahudi göçmenleri ile bu ırkdaşımız-dindaşımız olan balkan türklerinin ne alakası var.Bu kadar saçma bir bağlantıyı nasıl kuruyorsun...Bunlar nasıl yahudi olur.?nerenden anlıyorsun.

4-IQ 80..yerim senin ıq nu? cidden kaçıncı tercihindi..sonra belgeli ve ağır konuşacağım...kibirli diyecekler.

Yıllarca burada sürekli short-long diyerek,argumansız konuştun..2-3 KERE YAKIN ZAMANDA BATTIN.ARACI kurumdan haciz gelecekti,anlaştın...ve verdiğin kararların isabet etme oranını yaz.SENİN KUYRUK ACIN,3 YIL ÖNCESİNE DAYANIR..SÜREKLİ LONG DİYE DİYE BURADA ALGI YAPIYORSUN DEMİŞTİM...ve endeks çökmüştü.

Niyet okuma.Benim asla kastetmediğim şeyleri benim ağzımdan yazma.
    Son düzenleme : ABKA; 17-02-2025 saat: 12:17.

3. İstanbul Büyükşehir Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu hakkında bilirkişiye yönelik sözleri nedeniyle hazırlanan iddianamede 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ve siyasi yasak istendi.

Halk TV soruşturmasında hazırlanan iddianamede gazeteci Barış Pehlivan ile Kürşad Oğuz'a 6 yıldan 14 yıla, Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Seda Selek ve Serhan Asker'e 4 yıldan 9 yıla kadar hapis istendi.

4. Haddinizi bilin. Adami ayar etmeyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    gelmezsse ibadı yolların bağ...
    Sabahkinden komisyon almadık ya ona say

abka masanın üstüne çık tepin birde hala şöyleyim böyleyim..

çokta zikimizde yaw.. sordukmu mk aykuunu.

bunak

benc esavcılarda bilmiyor halkı kin ve düşmanlığa sevk etmenin ne olduğunu
    yada savcılarda abka gibi biliyor
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    benc esavcılarda bilmiyor halkı kin ve düşmanlığa sevk etmenin ne olduğunu
    yada savcılarda abka gibi biliyor
    Afedersin Ermeni dediler diye bir cumlenin oldugu yerde halkı kin nefret falan sucu olmaz. Haci hocaya laf edersen olur ama. Trolun kozu saglam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 847/1006 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •