OLAYLA İLGİN OLMADIĞI HALDE DAHİL OLDUN...mUHATAP OMAMAYIM DİYORUM-alttan alıyorum:vitees yükselttin.ÜSTELİK BANA İFTİRA ATTIN.''BALKAN TÜRKLERİNİ NASIL YAHUDİ-ERMENİ VS'' İLAN EDERİM?
Bu ÜLKENİN EN BÜYÜK PROBLEMİ EĞİTİM SİSTEMİ VE MALESEF KENDİNİ EĞİTEMEMİŞ bazı ÖĞRETMENLERDİR.Zamanında 5. tercih olarak -kerhen girdikleri üniversiteden mezun olup..bir şekilde kamuya kapak atmış..ve ciddi muhakeme sorunu olan bazı memurlar. Ne hukuk bilir nede kendini geliştirmiş.(saygıdeğer diğer ögretmeleri -memurları tenzih ederim).3 çocuğum var bu güne kadar onlarca öğretmenle muhatap oldum ve ailemde MEB İN HER KADEMSİNDEN TOPLAM 6 eğitimci var. HARİKA öğretmenler gördüm (bunlar çoğunlukta) ama malesef çoculardan önce kendini eğitmesi gereken öğretmenler de gördüm.
1-Halkı kin-düşmanlığa itmenin ne demek olduğunu bilmiyorsun.En ufak bir temel hukuk bilgin olmadığı halde,beylik laflar ediyorsun.Kendini tutma savcılığa dilekçe ver.Bu sayede öğrenmiş olursun.
2-Nufus mübadelesiyle yüzbinlerce kişinin soyisim ve isminin değiştiği bir gerçektir.Bu bağlamda pekçok türk olmayanlar Müslüman nufus cüzdanı aldılar.KAYNAKLARINI çeşitlendir.sadece tek kanaldan beslenirsen at gözlüğüyle bakarsın.
3-Savaştan dolayı balkanları terk edipte anadoluya gelen Türkler olmuştur.Bu farklı bir olaydır.Onlar zulumden kaçan o zamanın müslüman Türkleridir.Ermeni-yahudi göçmenleri ile bu ırkdaşımız-dindaşımız olan balkan türklerinin ne alakası var.Bu kadar saçma bir bağlantıyı nasıl kuruyorsun...Bunlar nasıl yahudi olur.?nerenden anlıyorsun.
4-IQ 80..yerim senin ıq nu? cidden kaçıncı tercihindi..sonra belgeli ve ağır konuşacağım...kibirli diyecekler.
Yıllarca burada sürekli short-long diyerek,argumansız konuştun..2-3 KERE YAKIN ZAMANDA BATTIN.ARACI kurumdan haciz gelecekti,anlaştın...ve verdiğin kararların isabet etme oranını yaz.SENİN KUYRUK ACIN,3 YIL ÖNCESİNE DAYANIR..SÜREKLİ LONG DİYE DİYE BURADA ALGI YAPIYORSUN DEMİŞTİM...ve endeks çökmüştü.
Niyet okuma.Benim asla kastetmediğim şeyleri benim ağzımdan yazma.
Son düzenleme : ABKA; 17-02-2025 saat: 12:17.
İstanbul Büyükşehir Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu hakkında bilirkişiye yönelik sözleri nedeniyle hazırlanan iddianamede 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ve siyasi yasak istendi.
Halk TV soruşturmasında hazırlanan iddianamede gazeteci Barış Pehlivan ile Kürşad Oğuz'a 6 yıldan 14 yıla, Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Seda Selek ve Serhan Asker'e 4 yıldan 9 yıla kadar hapis istendi.
Haddinizi bilin. Adami ayar etmeyin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abka masanın üstüne çık tepin birdehala şöyleyim böyleyim..
çokta zikimizde yaw.. sordukmu mk aykuunu.
bunak
benc esavcılarda bilmiyor halkı kin ve düşmanlığa sevk etmenin ne olduğunu
yada savcılarda abka gibi biliyor
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri