şimdi kap attı alfa solardan da almış iş
şimdi kap attı alfa solardan da almış iş
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Şirketimiz, Alfa Solar Enerji San. ve Tic. A.Ş. şirketinden toplamda 296.038.192 TL tutarında solar cam siparişi almıştır.
Teslimatın, Ağustos ayında tamamlanması planlanmaktadır.
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Üstadım, GES panel camında yaklaşık % 64 ithalat bağımlılığı var yani bu alanda katedilmesi gereken çok mesafe var...Şirketin kapasite artışı ile ilgili yatırım kararının arkasında da bu var...Yerli üretim teşvikleri ile bu açık bir miktar azalacaktır bana kalırsa...Olur inşallah, zaten 1 sente muhtaç hale gelmişiz; Çin ile aramızdaki dış ticaret açığı 40 milyar dolara dayanmış...Devlet de bu girişimleri desteklemeye el mecbur gibi...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
ithalat oranı bayagı yuksekmiş yerli firmalar bu acıgı kapatsa keşke..
2025 yılının başlarındayız ve şu ana kadar gelen sipariş tutarı yaklaşık 1 milyar TL ve bu fiyatlama...Piyasa oyuncuları uzun vade hesabı yapmıyorlar maalesef, kısa günün kârı al ver işleri devam...AKD fena durmuyor aslında ancak o kadar çok kurumdan işlem yapıyorlar ki takip etmek zor...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Alınan siparişler etki etmiyor demek ki...
Kafayı bir türlü yukarı kaldıramadı
Karın ağrısı geçmedi. Derdi ne acaba...
Yer İmleri