Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
KOBİ kredilerindeki batık oranı %65 artmış. Ticari kredilerdeki durum alarm veriyor. Zaten ben hep açıklanan NPL yani batık kredi oranlarının gerçeği yansıtmadığını düşünüyordum.
 Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
Eğer KCHOL bu piyasada doğru dürüst kar elde edemiyorsa KOBİler ve diğer işletmelerin durumu nasıl, onlar nasıl idare ediyorlar acaba? Çok zor bir piyasanın içindeyiz. Ekonomik büyüme baskı altında kalmaya devam edecek uzunca bir süre.
Tüm bunlar son birkaç haftada mı oldu Sn. Trendhound
Geçtiğimiz aylarda bu konuları dile getirdiğimde kötümserlik olarak nitelendirmiş, ısrarla görmezden gelmeye çalışmıştınız. Bankalarla ilgili çok iyimserdiniz ve bunda da ısrarcıydınız, faiz indirimlerine gereğinden fazla önem veriyor ve 2025'in tamamı için oldukça iyimser mesajlarınızı okuyorduk? Ben sadece grafiğe bakarım derseniz ani dönüşleri anlarım ama makro veriler, şirketlerin gelir-gider dengeleri, kamu politikaları, piyasa düzenlemeleri vs. yıllara yayılan trendler sergiler. Birkaç aylık yatırım kararları spekülatif beklentilere dayanarak yapılabilir ancak siz ısrarla ekonominin temel konularını kendi beklentilerinize göre eğmeye çalışıyorsunuz gibi bir görüntü ortaya çıkıyor.