Sayfa 934/1006 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi 260 dan verdiğin kaadı 150 den aldın mı yohusa beklemeye devam mı ediyorsun
    6-7 ay önce 150 den alırım dediydim ben bu hesabı teknik olarak pıst 100 de düşüş beklediğim için o bantı verdim bozkurt , yalnız koç grubu başka bir fiyatlamayla bu fiyata geldi orada fon satışı mevcut o bitmeden girmeyi düşünmüyorum.Daha ne kadar satacak bilmiyoruz .istersen bir graf paylaşayım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi 260 dan verdiğin kaadı 150 den aldın mı yohusa beklemeye devam mı ediyorsun
    Reisim hünkârım biz konu komşu koç kucaklayıp bekliyoruz seans sonunda aldık sayılır. TÜSİAD başkanı tutuklanırsa helvami kavur

3. Ben saat 15 civarında kademelere bakarken %2 aşağı ya kalın lotlu alışlar gördüm ve oraya verdi. Demek ki birinin önceden haberi vardı

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Seans bitti avatarımı değiştüreyim Ayasofya abi keyifler nassı büüüle iyi mi
    Sean sonunda kucakladım malları tutuklanırsa gömerler serbest kalırsa alırlar sonra yine gömerler çünkü bir adam eleştirdi diye bunu ülkenin en büyük patronların başkanına bunu yaparsa dünyaya senin kendini ifade etmen mümkün değil muz cumhuriyeti olur orası

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben saat 15 civarında kademelere bakarken %2 aşağı ya kalın lotlu alışlar gördüm ve oraya verdi. Demek ki birinin önceden haberi vardı
    Hala bu konunun yazılması bile ilginç
    Bofa denen kurum hükumetin ta kendisi

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    6-7 ay önce 150 den alırım dediydim ben bu hesabı teknik olarak pıst 100 de düşüş beklediğim için o bantı verdim bozkurt , yalnız koç grubu başka bir fiyatlamayla bu fiyata geldi orada fon satışı mevcut o bitmeden girmeyi düşünmüyorum.Daha ne kadar satacak bilmiyoruz .istersen bir graf paylaşayım
    Eyvallah sindoma abi bu cevab yeterli grafikisine gerek yok, alınca haberim olsun, paralar gramaltında bekliy, sen alınca bende alıcam, senin zamanlaman ve teknikin süper
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Hala bu konunun yazılması bile ilginç
    Bofa denen kurum hükumetin ta kendisi
    Haberden önce 3 milyarlık satış yapıldı bofa dan deniyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 934/1006 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız