Sayfa 681/718 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    en baba ilacı devit olduğuna göre dünyada d vitamine ihtiyaç doğmasını sağlayacak bir gelişme lazım. rta nasıl tanı kiti ile tekeldi bizde bizde devit ile yırtar geçeriz. ayrıca kutu bazında iyi durumda olsakta ifk dan dolayı amme hizmeti yürütüyor olabiliriz. keşke devlet bu ilaç fiyatlarına bu kadar müdahil olmasa.
    üreticilerden aksiyon göremedim, belki kapalı kapılar arkasında konuşuyorlardır. fakat eczacılar bir çok konuda istediklerini almaya niyetliler. ifk da güncelleme de isteklerinin arasında, onlar kendi kar payını düşünüyor fakat sonuçta dolaylı yoldan bizede yansıması olacaktır. ifk da bir güncelleme olsa dahi euro kurunun yüzde 60'ı değilde 70'i referans alınacak ve yılda 2 kez güncellecek tarzında bir iyileştirme falan yapabilirler.

ifk da yapılacak değişiklikler ve ihracatta mucize yaratması dışında deva'dan bir beklentim kalmadı. Muhakkak iyi güzel şeyler olacaktır yada oluyordur fakat yatırımcılarının bunlar hakkında bilgi sahibi olabileceğine inanmıyorum.
    10. köyden yazıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    üreticilerden aksiyon göremedim, belki kapalı kapılar arkasında konuşuyorlardır. fakat eczacılar bir çok konuda istediklerini almaya niyetliler. ifk da güncelleme de isteklerinin arasında, onlar kendi kar payını düşünüyor fakat sonuçta dolaylı yoldan bizede yansıması olacaktır. ifk da bir güncelleme olsa dahi euro kurunun yüzde 60'ı değilde 70'i referans alınacak ve yılda 2 kez güncellecek tarzında bir iyileştirme falan yapabilirler.

ifk da yapılacak değişiklikler ve ihracatta mucize yaratması dışında deva'dan bir beklentim kalmadı. Muhakkak iyi güzel şeyler olacaktır yada oluyordur fakat yatırımcılarının bunlar hakkında bilgi sahibi olabileceğine inanmıyorum.
    eczacılar grev yapacakmış mart ayında. 2010 öncesi döviz kurunun yıllık ortalamasının yüzde 60 ı diye bir durum yok. sonra bu yürütülemez durum ortaya çıkıyor. yıllık enflasyon altında fiyat artışı ile üretici üretemez , tekstilci gibi yurtdışına kaçacak desek o da zor. deva da beklentim düşük sermaye kaynaklı birkaç yıla yüksek karlar açıklama potansiyeli olması. geçen sene ne olduğunu gördük. demek gelecekte karlar enf muh olmasa iyi gelecek.

3.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    eczacılar grev yapacakmış mart ayında. 2010 öncesi döviz kurunun yıllık ortalamasının yüzde 60 ı diye bir durum yok. sonra bu yürütülemez durum ortaya çıkıyor. yıllık enflasyon altında fiyat artışı ile üretici üretemez , tekstilci gibi yurtdışına kaçacak desek o da zor. deva da beklentim düşük sermaye kaynaklı birkaç yıla yüksek karlar açıklama potansiyeli olması. geçen sene ne olduğunu gördük. demek gelecekte karlar enf muh olmasa iyi gelecek.
    Eskiden üstadlar vardı uydurmasyon tahminler üretirdi. deva benim nezdimde öngörülemez bir şirket. tahmin yapmak falcılık olur. bilanço gelecek ve iyi, kötü bütün süprizleri göğüsleyeceğiz. çok bişey kalmadı. neyin ne olduğu belli olur 1 aya.
    10. köyden yazıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Eskiden üstadlar vardı uydurmasyon tahminler üretirdi. deva benim nezdimde öngörülemez bir şirket. tahmin yapmak falcılık olur. bilanço gelecek ve iyi, kötü bütün süprizleri göğüsleyeceğiz. çok bişey kalmadı. neyin ne olduğu belli olur 1 aya.
    bence gidecek kağıt çoktan giderdi. ama uzun vade için doğru yerdeyiz.

5. Motorlar yasak bu çok mantıklı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Kaç aydır foruma giriş yapmıyordum,aylar önce "kazanmamalıyım" isimli şahıs kendi kendine farazi şekilde konuşuyordu bugün aynı şekilde kendi kendine konuşmaya devam ediyor.Kısacası forumda hâlâ elle tutulur rasyonel bilgi yok.Sen böyle devam et kardeşim,yolun bahtın açık olsun.İyi akşamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by RamsesRamses Yazıyı Oku
    Kaç aydır foruma giriş yapmıyordum,aylar önce "kazanmamalıyım" isimli şahıs kendi kendine farazi şekilde konuşuyordu bugün aynı şekilde kendi kendine konuşmaya devam ediyor.Kısacası forumda hâlâ elle tutulur rasyonel bilgi yok.Sen böyle devam et kardeşim,yolun bahtın açık olsun.İyi akşamlar.
    şurada 2 muhabbet ediyoruz, polemiğe girmeye gerek yok. ayrıca forumda toplam 7 mesajın var fake hesap olabilir misin .

8.  Alıntı Originally Posted by RamsesRamses Yazıyı Oku
    Kaç aydır foruma giriş yapmıyordum,aylar önce "kazanmamalıyım" isimli şahıs kendi kendine farazi şekilde konuşuyordu bugün aynı şekilde kendi kendine konuşmaya devam ediyor.Kısacası forumda hâlâ elle tutulur rasyonel bilgi yok.Sen böyle devam et kardeşim,yolun bahtın açık olsun.İyi akşamlar.

mesela ne tür rasyonel bilgiler istersin?

Nasıl bir rasyonellik arıyorsun onu izah et bir örnek falan ver? Söz konusu kurum tarafından hiçbir bilgi belge sunum açıklama yayınlanmıyorsa kim sana ne rasyonel bilgisi verebilir. 2 mesaj önce Deva hakkında yorum yapmak falcılık olur dedim.
    Sen falcı istiyorsun. Seni muhatabı kabul edip zerre-i miskal bir bilgi kırıntısını seninle paylaşmaya tenezzül etmeyen bir yapıyla alakalı ne tür bir rasyonel bilgi arzu ederler beyimiz?
    Ayrıca ASLA ve ASLA farazi konuşmam. Her seferinde görüşlerime/temennilerime esin kaynağı olan, kaynakları belirttiğim yorumlarımda, bu kez kaynak belirtmedim. Dilersen belirttiğim temenni/görüş ve verdiğim bilgilerde esinlendiğim yetkili ağızların konuşma ve/veya açıklamalarının kaynaklarını gönderebilirim.

bana boşuna trip atmayın. gidin genel kurullarda mistır denyıl ve diğer etkili yetkililere trip atın. Bu fiyat/performansın sorumlusu ben değilim.

İllede rasyonel bilgi diyorsan. al sana rasyonel bilgi. oku oku yorumla.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    dalgalandımda duruldum. koştum ardından yoruldum.
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 20-02-2025 saat: 22:20.
    10. köyden yazıyorum.

Sayfa 681/718 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •