Sayfa 253/271 İlkİlk ... 153203243251252253254255263 ... SonSon
Arama sonucu : 2167 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. bu hafta bölünme olur.....genelde bölünme sonrası düşüş oluyor en son adelde bunu yaşadım.....bakalım bu nasıl tepki verecek...

2. Bedelsiz sonrası güzel gelecek bir bilanço. Kısa sürede eski fiyatına gelir ise sonrasında da yüksek bir temettü alırsak biraz rahatlarız

3.  Alıntı Originally Posted by Baybars Yazıyı Oku
    Bedelsiz onaylanmış. Hayırlı olsun da, niye böyle küsüratlı bir rakam. İlk açıklanan da böyleydi. Bu da böyle. Yani sermaye 218 milyon olur. 219 milyon olur. Veya 218,5 milyon olur da 218.499.097 nedir. Cinslik olsun diye mi? Bir sürü lot altı hisse oluşacak.
    Altay sorunuzu cevaplamış. Ben de şöyle bir şey diyeyim ilgilenenlere; elinizde küsüratlı lot kalmasını istemiyorsanız yapay zekaya sorarsanız size ne kadar lot eklemeniz gerektiğini söylüyor

Y=(X+A)×1,7070241
    Burada:

X = Mevcut lot miktarınız
    A (Ek olarak almanız gereken lot miktarı)
    Y (Tam sayı olması gereken yeni lot miktarı)

4. BÖlÜnme tarİhİ bellİ deĞİl sanirim

5.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Altay sorunuzu cevaplamış. Ben de şöyle bir şey diyeyim ilgilenenlere; elinizde küsüratlı lot kalmasını istemiyorsanız yapay zekaya sorarsanız size ne kadar lot eklemeniz gerektiğini söylüyor

Y=(X+A)×1,7070241
    Burada:

Bende 4010 lot var galiba 6845,16664 yapacak küsürattan nasıl kurtulacağız hesaplayamadım .)

6.  Alıntı Originally Posted by ey_b Yazıyı Oku
    Bende 4010 lot var galiba 6845,16664 yapacak küsürattan nasıl kurtulacağız hesaplayamadım .)
    Her türlü kalıyor galiba. Yapay zeka nin cevabına güvendim ama kendim bakınca da tam çıkaramıyor. Az da olsa küsürat kalıyor. Pay altı piyasasında satacaz artık.

7.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku

Y=(X+A)×1,7070241
    Burada:

Sn Miles Iron,

Yapay zekaya sordum. Lot altı bırakmayacak en kücük lot sayısı nedir diye. 10 milyon lot. O kadar param olsa borsaya dönüp bakmam.

Kesin olarak bilmiyorum ama böyle küsüratlı bir bedelsiz yapmalarının zorunlu olduğunu sanmıyorum. Dağıtılabilir temettüye eşdeğer bir bedelsiz yapmak istedilerse de ille kuruşu kuruşuna eşit olması gerektiğini sanmıyorum. Biraz eksiltip yuvarlama imkanları var olması lazım mantıken.
    Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. ne dert ettiniz şu lot altı hisseyi..........hisse 100 lira olsunda 1 lot içerde kalsın......boşverin........

Sayfa 253/271 İlkİlk ... 153203243251252253254255263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •