Sayfa 284/410 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 3273 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Günaydın,

Müsaitseniz Ereğli bakılabilir mi?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

Parkın değişik açıdan manzaraları...

Hava -5 derece soğuk. Fazla duramadım, döndüm...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Günaydın,

Müsaitseniz Ereğli bakılabilir mi?
    EREGL...

Aslında güzel bir yerde AL sinyali gelmiş ama 1 gün sonra da STOP olmuş...!!!

Ertesi gün yine toparlamaya başlamış ve şu an 22.22 STOP seviyesinin üzerinde duruyor...

Altına düşmediği sürece AL Sinyali varmış gibi düşünebiliriz ama STOP olmayı göze alarak...

4. Emekleriniz için teşekkür ederiz. Elinize sağlık.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

Parkın değişik açıdan manzaraları...

Hava -5 derece soğuk. Fazla duramadım, döndüm...

Bizim burası da fena, daha akşam üstü her yer donmaya başlıyor, tavukları saldığım bahçede toprak bile donuyor, güneş gören yerler öğlene doğru ancak eriyor, 3 gün sonra biraz rahat edeceğiz inşallah, ama yağışlar hala çok yetersiz Balıkesir bölgesi için inşallah bir şekilde yağışlar başlar yoksa yazın işler kötü...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bende 7.85 i almıştım. Seans sonu aniden yapı Kredi vermişti. Fake satış diye düşünmüştüm. Pazartesi alır ümidindeyim. Göreceğiz sizin 7.54 çalışacak mı ?
    Sabah eşleşmeye yetişebildim. yeni sahiplerine teslim ettim. Sonra sizin yazdıklarınız aklıma takıldı "du bakalım" dedim.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    ALKA...

Zirveyi güzel yakalamış...

Şimdi dip yapmaya çalışıyor...!!!

Fakat 7.80 sanal desteği kırmış. Şimdi 7.54 STOP noktasına gözünü dikmiş durumda. Altına düşerse vahim...

Onay vermesi için 3 günü var. İyi değerlendirirse belki AL sinyali ve hatta Trend Dibi sinyali gelebilir...

3 gün sonra hatırlat bakalım...
    Sizi tebrik ediyorum. " Yeni gelmedik geri geldik " dercesine verdiğiniz hedefin de altına geldi. Eeee şimdi napiciz. Geri mi dönsün almaya, yoğusam seyretmeye devam mı etsin vatandaşlar. Ben aynı çöplükte eşelenmeyi pek sevmiyorum. Adamlar benim plakamı öğreniyorlar. Açıkçası ben free takılıyorum. Şu anda Alyel ablamın kaada gözümü kestirdim. çok oynaşıyor. Kız abla keşke o gün vereydik. Ne kadar güzel olurdu beeee Dur dur acele etme yine zirve tazeler çok kimsenin gözü var orada. Takasa bakıyomda bişiler olacak gibi.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sabah eşleşmeye yetişebildim. yeni sahiplerine teslim ettim. Sonra sizin yazdıklarınız aklıma takıldı "du bakalım" dedim.

....

Sizi tebrik ediyorum. " Yeni gelmedik geri geldik " dercesine verdiğiniz hedefin de altına geldi. Eeee şimdi napiciz. Geri mi dönsün almaya, yoğusam seyretmeye devam mı etsin vatandaşlar. Ben aynı çöplükte eşelenmeyi pek sevmiyorum. Adamlar benim plakamı öğreniyorlar. Açıkçası ben free takılıyorum. Şu anda Alyel ablamın kaada gözümü kestirdim. çok oynaşıyor. Kız abla keşke o gün vereydik. Ne kadar güzel olurdu beeee Dur dur acele etme yine zirve tazeler çok kimsenin gözü var orada. Takasa bakıyomda bişiler olacak gibi.

Sık dişini Selim, şunun şurasında 2 günü kaldı...!!!

Gerçi sadece bu hisse için değil, neredeyse tüm hisseler için 2-3 gün kaldı...

Belki bazıları bu hafta içinde dönecektir, bazıları gelecek hafta...

13 'e tamamlanmasını bekliyoruz. Ondan sonra risk seviyelerine kadar düşüş devam edebilir. Oraları kolluyor olacağız...

2 Gündür moralim bozuk...!!!

O kadar emek verdim, kodladım ama sistemin orijinal bazı görüntüleri ile benimkileri karşılaştırdığımda, yer yer farklılaşmalar olduğunu görünce ve bunları hangi mantığa göre ayarlayacağımı bilemeyince iyice çöktüm...!!!

Matriks ile zaten farklıydık ama orijinal hali ile de farklı olması can sıkıcı. Bazen Matirks doğru çalışmış, bazen benimkisi...!!!

Programda sanırım bir çok parametre mevcut. Bizimkiler sabit ayarlarda bulunuyor. Birkaçını buldum ama birebir benzetmek çok zor olacak...!!!

Biraz kurcalayayım, belki bir şeyler çıkar. Moralim bozulunca kafam da iyice dondu, çalışmaz oldu...!!!

Sayfa 284/410 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •