Sayfa 279/570 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon
Arama sonucu : 4553 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,074
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    esas mansur yavaş'ın anayasa hukuku dersi aldığı prof. öğretim görevlisi bile değilken kendisine geçer not vermiş..

eksik krediyle mezuniyet görülmüş şey değil..
    Konu mansur değil imamoğlu benim şehrimin adamı kendi soyumun kanından,kanı çepni kanı...mansura gelince eski mhp kökenli,iç işlerindeyken bunların takipindeydim,çunkü abd tarafından yöneltildiği malum,türkeş abd'de eğitildi,60 darbesi sonunda ülkede ikinci devlet kurulması peşinde koşuyordu,bunu fark eden madanoğlu onu hindistana sürgüne gönderdi,geri geldiğinde plan neticesinde alevilere saldırdı maraşta katliam yaptı,raporlarımı içişlerine ve orduya gönderdim,mc hükümetinde bulundukları için demirel buna göz yumdu raporlar hasır altı edildi,baş suçlu ökçek guya suçu abd gladyosuna attılar,bu şahıs isim değiştirdi milletvekili bile oldu,ben bildim bileli mhp'de oyunlar bitmez,kamuda menfati için yapmayacağı şey yoktur,işte mansurda onların içinden çıkma kişidir,meralede 15 millet vekili verdik ülke menfaati için,zamanında şaibeli üniversiteleride biliyoruz paraylan diploma dağıtırlardı,peşi malum bizi sattı,valla ben herşeyi bilen biriyim,kanımın son damlası için ülkem için savaşacağım,yok öyle ülkem için gönüllü alayını feda etmek,bu insanlar vatanı için şehit düştü...

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Bence Mansur Yavaş, zamanında nasıl bir pisliğin içinde siyaset yaptığını bugün idrak etmiştir.

Yoksa bu kadar dik ve dürüst kalamazdı.

4. siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı Göktürklere saldırılarına ara vermeden devam edecekler gerizekalı aptal ve korkak toplumların liderleri gibi tehditler savurmaya devam küfretmeye devam edecekler çünkü Türkiye ekonomisi dip yapmıştır muhalif yoksul insanlar büyük bir öfke birikimiyle dolmuş haldeler siyasal islamcılara onay veren zevatlarla tartışırken kendilerini zor tutuyorlar imamhatipli yargıçlar Türkiye için büyük bir tehdittir haramiler milletin maaşlarını kısarak enflasyonu düşüreceklerini umuyorlar adamlar zaten yaşamın kıyısında yaşıyorlar chp li vekiller şunu diyemiyorlar siz iktidarken bu ülkede enflasyon asla düşmez faizi sıfırada indirseniz fark etmez dışardan tefeci faiziyle aldığınız dolarlarla doları dondursanızda bu ülkede enflasyon düşmez ev fiyatları ve buna bağlı olarak kiralar artmaya devam edecek kiracı cinayetleri devam edecek tüikin sahte enflasyon verisine kimse inanmaz moruklara sabır telkin ediyorlar taşdevrinin ilkel moruklarına dinden bahsediyor cennet vaadinde bulunuyorlar kafalarına göre bir anayasa yapmak için pkk sevicilerine çözüm süreci barış süreci gibi laflar geveliyorlar onlarda hemen üstüne atlıyorlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,074
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence Mansur Yavaş, zamanında nasıl bir pisliğin içinde siyaset yaptığını bugün idrak etmiştir.

Yoksa bu kadar dik ve dürüst kalamazdı.
    Onu CHP'ye borçlu onun sayesinde sivrildi oda ona göre hareket yaptı kökenini bildiği için,çok mhp'li tanırım,arkadaşlarımda vardı,sizin kökünüzde sorun var derdim,onlarda itiraz etmezdi ama yinede güvenmezdim yanar döner oldukları için,guya milliyetçi ayaklarına yatarlar Atatürkü bahane edip,hiç alakası yok sadece kullanırlar siyasal islamı kullananlar gibi,milliyetçilik esas ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİDİR...Bizim şehrimizin önde gelenlerden milletvekili Ergün Özdemir vardı mhp kökenli,devamlı zata kurmuş olduğu iktidara giydirirdi,aramız iyiydi yüzüne vururdum bizi ne zaman satacan derdim,oda olurmu yahu derdi,aynende sattı bahçeli destekçisi oldu,döndükten sora dikkat et bu adam seni öldürür dedim aynende öyle oldu,çünkü ilahi adalet herneyse fazla detaya girmeyeceğim sistem insanı afetmez bilhassa dönekleri,bu vatan kutsal vatan gizli kouyucuları vardır kimse bilemez,peki zata neden birşey olmuyor derseniz,bende nereden biliyorsunuz derim,ABD bile yürüyen ceset dediği yerde artık birşey demeye gerek yok,ona kolay ölüm yoktur ileride sistem gereğini yapar !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,074
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Çok doğru yerinde bir deyim,aziz nsin ışıklar içinde uyusun oda halkı çok uyardı dinleyen olmadı şimdi sonuç ortada,kanak bir milletiz,ama akıllı olanlarda tam akıllıdır,sadece azınlıktadır,doğruları anlatanların devamlı üstlerine giderler,boşuna atasözü söylenmemiştir,doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ...milliyetçilik esas ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİDİR...
    Sorsan çoğu bilmez, elinin altında google arama motoru var, aç oku..! okumaz.

Türk Milliyetçiliğini Kürt düşmanlığı sanır.

8. Herkes uyuyakalmış

Sayfa 279/570 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •