Konu mansur değil imamoğlu benim şehrimin adamı kendi soyumun kanından,kanı çepni kanı...mansura gelince eski mhp kökenli,iç işlerindeyken bunların takipindeydim,çunkü abd tarafından yöneltildiği malum,türkeş abd'de eğitildi,60 darbesi sonunda ülkede ikinci devlet kurulması peşinde koşuyordu,bunu fark eden madanoğlu onu hindistana sürgüne gönderdi,geri geldiğinde plan neticesinde alevilere saldırdı maraşta katliam yaptı,raporlarımı içişlerine ve orduya gönderdim,mc hükümetinde bulundukları için demirel buna göz yumdu raporlar hasır altı edildi,baş suçlu ökçek guya suçu abd gladyosuna attılar,bu şahıs isim değiştirdi milletvekili bile oldu,ben bildim bileli mhp'de oyunlar bitmez,kamuda menfati için yapmayacağı şey yoktur,işte mansurda onların içinden çıkma kişidir,meralede 15 millet vekili verdik ülke menfaati için,zamanında şaibeli üniversiteleride biliyoruz paraylan diploma dağıtırlardı,peşi malum bizi sattı,valla ben herşeyi bilen biriyim,kanımın son damlası için ülkem için savaşacağım,yok öyle ülkem için gönüllü alayını feda etmek,bu insanlar vatanı için şehit düştü...
Yer İmleri