Sayfa 387/563 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 4501 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
    son hafta fonlardan satış yabancıdan alış var görünüyor ( sosyal medyadaki paylaşımların yalancısıyım biline)... TEB deki satış yabancınınsa bilmem. alıcılardan henüz dağıtılmamış 1 milyon fark var...

fonlardaki satış olumsuz görünse de belki de artık vaktin geldiğini gösteriyordur. fonlardan çıkan malın güçlü ellere ya da ele geçmesi ile süreç hızlanabilir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by Whisperer Yazıyı Oku
    Ben Alarkonun 2 tl oldugu zamana yetisemedim. Eski ceo yu dinleyip, bu adam cok garantici, ben bile kendi parami bu kadar dikkatli kullanamam diye dusunup ilk alimimi 6 liradan yapmistim. Sonra pandemi vs etkisiyle dusus basladi, yanlis hatirlamiyorsam 3.6-3.8 liralari gordu. Canim sikildikca acip 400 liraya 100 tane alarko aliyordum. Henuz Cenal borclari sifirlanmamisti. Ama borc azaldikca ve kar gorunur oldukca piyasa bize cok guzel prim vermeye baslamisti. Dusunebiliyor musunuz, bir zamanlar doviz borcun dusmesi ile fiyat ciddi korelasyon gosteriyordu. Simdi son bir yildir, dise dokunur borc yok, olan da keyfekeder kullandiklari kredi. CEO soylemisti, yeni yatirimlarda ozkaynaklara destekleyici kredi kullandiklarini. EM gostermese de aslinda devletin enflasyonist etkileri bastirmak icin enerjiyi 6 ay maliyetine sattigimiz yilda kar da yaptik. Ucak isi ve bayarya yabas gidiyor, gitsin. Oraya konacak para da bos durmuyordur zaten. Muhasebeden anlamam ama Alarkonun istese boyle bir senede bile temettu show yapacak durumda olduguna eminim. Ama tabi temettu isini yonetim bilir, acelesi yok.

Sonucta, sirket bizim sirket oldugu icin tarafli bakiyorum kabul. Ama ya ben körüm, ya da bakiyorum bakiyorum bi güdüklük goremiyorum. Sanirsam bu isin sonu yahşidir.
    3,2 den dönmüştü pandemide. ayrıntıyı hatırlıyorum çünkü 3 ten kefen paramla alırım diye bekliyordum..

Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    101 Bey rica etsek son 1 ve 3 aylık takas paylaşır mısınız ?

1 ocaktan bu yana takaslar
    Son düzenleme : 0101; 28-02-2025 saat: 11:59.

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    son hafta fonlardan satış yabancıdan alış var görünüyor ( sosyal medyadaki paylaşımların yalancısıyım biline)... TEB deki satış yabancınınsa bilmem. alıcılardan henüz dağıtılmamış 1 milyon fark var...

fonlardaki satış olumsuz görünse de belki de artık vaktin geldiğini gösteriyordur. fonlardan çıkan malın güçlü ellere ya da ele geçmesi ile süreç hızlanabilir...
    24 şubattan bu yana takaslar

Son düzenleme : 0101; 28-02-2025 saat: 11:59.

5. Tkfenn 730 m usd oldugu yerde alarko 900m usd olamaz. Bosuna cirpiniyor 67 leride gorebilir ama bence anlamsz olur.

6. Koskoca firmalar esas faaliyetten bile zarar ederken bu son ceyrek guzel.kar getirecek. Sise bile esas faaliyeten zarar ediyor .

Borc yok kar var nad 2.1 milyar usd diyor hali ortada . Beklenti var . En azindan nad a yakinsamasi lazim diye dusunuyorum .

Anlamsız ama piyasa gormeyince gormuyor

7. Her gün 500er bin satan global son 1 haftada artıda. Şaka gibi😅

8.  Alıntı Originally Posted by paracelsus Yazıyı Oku
    Her gün 500er bin satan global son 1 haftada artıda. Şaka gibi��
    Satılacak yeni mallar virmanlanmış olarak okudum durumu...
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Sayfa 387/563 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •