Sayfa 548/689 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 5512 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. 38.50 ye tahta yapıcı getirir getirmez onu kendileri bilir . biz bilemeyiz ..

2.  Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    38.50 ye tahta yapıcı getirir getirmez onu kendileri bilir . biz bilemeyiz ..
    33-34 e düştüğünde nerde idin?Yukarıdan satıp alttan mı almak istiosun?Yoksa treni kaçırdım die kendi kendine kurgu mu yapıosun!!!
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

3. 35 tl iken aklın neredeydi.neye dayanarak şimdi 48 den 38 düşmesini bekliyorsun
    45 den alanlarda akıl yokmu

4. Çok bilenleri.. vagondan atar buranın tahtacısı..dikkatli olmalı..büyük konuşmamalı..yatırımcıysan..agzını açma izle...:)

5. Aylık kapanış 45 üstü..teknikçi ustaların yorumlarını bekleriz...hayırlısı..

6. Artı kapatmışız guzel...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Aylık kapanış 45 üstü..teknikçi ustaların yorumlarını bekleriz...hayırlısı..
    Aylık değilde günlük ve haftalık grafikler üzerinden çalışıyor arena . En azından benim gördüğüm bu şekilde. Günlükte iyi bir kapanış oldu. Haftaya yine hareketli geçecek gibi. Haftalık grafikte ise mumu dolduramadı. Ben geçen haftaya göre daha yüksek bir mum bekliyordum. Bu durumda haftaya o mumu doldurup üzerinde bir haftalık kapanış yapmak isteyebilir.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    %6 lık düşüşte adaya çok veda eden oldu. Sağlık olsun kalan sağlarla devamke. Bize yeşil endex yaramıyor onu öğrenmiş olduk, endexe ters hareket ediyoruz

Bugün sert yukarı yapmasa bile en azından dünkü gibi yeşil bir kapanış beklerim gün sonu
    İtibar puanımı atarsınız yoksa yıldızlı peki mi verirsiniz bekliyorum.:))

Sayfa 548/689 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •