Originally Posted by
MAHARAJ
Ülkerde yazanlardan biride bendim. 100 lerde yazmaya baþladým, hisse 190 sana gitti. Arka arka çok güzel bilançolar göndermiþti ve bu güzel bilançolarýn devamýda gelecek gibi görünüyordu
Aslýnda öylede olmalýydý ama patron faktörüde vardý. Acaba insafa mý geldi demiþtik ama huy çýkar can çýkmaz sözü yine gerçek olmuþtu. Bilançolar bozulunca çýktýk tabiki hisseden
Sizin þimdi bunlarý gelip burda söylemenizin anlamý burda bana ve bir kaç kiþiye çok dikkat edin size hisseyi pazarlayýp tepeden verip kaçarlar mealinden bir þeyler demek istiyorsunuz
Haklýda olabilirsiniz tabi, ilerleyen günlerde þartlar ve olaylar deðiþir bugün çok beðendiðimiz Arena hissesindende vazgeçeriz. Sonuçta aldýðýmýz hisselerle katolik nikahý kýymýyoruz. Ýnsan eþini bile boþuyor bir hisseden mi vazgeçemiyecek
Velhasýl kelam bu arkadaþýn mesajý benim için hikmettir. Maharaj ýn deðerli vaktini burada boþu boþuna harcadýðýna delalettir. Hazýr mübarek Ramazan da gelmiþken bana müsaade dostlar
Yazmasamda Arena da olacaðým uzun süre
Þartlar ve olaylar deðiþmedikçe tabi ki
Sayýn Maharaj sizi eskiden beri takip ederim.Ýnanýn size ne kadar teþekkür etsek azdýr.Emek harcayýp araþtýrýp bizleri bilgilendiriyorsunuz.Arenayý 30 lardan beri araþtýrýp herkesin bilgilendirlmesini saðladýnýz.Siz dedikden sonra %40 a yakýn hisse gitti...Sizin gibi emirahn gibi deðerli bilgili kiþileri taþlayan çok olur.Kaideye bile almayýn.Herkesin aklý var zaten.Belki sayenizde kaç kiþi zarardan kurtarmýþtýr.Bilgilierinizi bi kaç kiþi taþlýyor die bizden esirgemeyin.Rabbim birini bþn yapsýn...Þu devirde sizler gibi kiþi kalmadý artýk!!!Þimdiden sevgiler saygýlar...Emekleriniz için Allah Razý Olsun...Siz iyilik yaptýkça kimse size engel olamaz asla!!!
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Yer Ýmleri