Sayfa 392/475 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442 ... SonSon
Arama sonucu : 3794 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    Sn Şakir, Buralar bu fiyat ucuz dedim ve hisse aldım ayrıca tavsiye de ederim dedim . Fiyat 50 TL ye düşerse bende mi hatalı yanlış paylaşım yapmış oluyorum. Nedir bu sinir ve hırs . Başkalarının paylaşımlarını tartışmak yerine sizin fikirlerinizi alalım siz ne diyorsunuz Bu fiyatlar Alark hk. yorumunuz nedir hatalı mı yaptık bu şirket ucuz mu değil ne dediğinizi anlamıyorum. Ayrıca Sn.Tövbekar ve Sn.Şakir Kişisel kavgalarınızı özelden yapın. Belki ikiniz de aynı kişisiniz çift hesap kullanıyorsunuz.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Sn Şakir, Buralar bu fiyat ucuz dedim ve hisse aldım ayrıca tavsiye de ederim dedim . Fiyat 50 TL ye düşerse bende mi hatalı yanlış paylaşım yapmış oluyorum. Nedir bu sinir ve hırs . Başkalarının paylaşımlarını tartışmak yerine sizin fikirlerinizi alalım siz ne diyorsunuz Bu fiyatlar Alark hk. yorumunuz nedir hatalı mı yaptık bu şirket ucuz mu değil ne dediğinizi anlamıyorum. Ayrıca Sn.Tövbekar ve Sn.Şakir Kişisel kavgalarınızı özelden yapın. Belki ikiniz de aynı kişisiniz çift hesap kullanıyorsunuz.

subhanAllah,
    benim kaç küfürlü mesajımı gördünüz. teessüf ederim... yıllardır nickim aynıdır.
    mahluk/at gelip alenen sataşırsa alenen cevabını alır...desem de onun seviyesine inmeye niyetim yok. varsın başını yesinler

3.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    [/B]

subhanAllah,
    benim kaç küfürlü mesajımı gördünüz. teessüf ederim... yıllardır nickim aynıdır.
    mahluk/at gelip alenen sataşırsa alenen cevabını alır...desem de onun seviyesine inmeye niyetim yok. varsın başını yesinler
    Sayın Tovbekar, sekeriniz var mi bilmiyorum.
    Ama insanlara mahlukat, muptezel diye hitapta bulunursanız karsiligini alirsiniz.

Bir düşüncenizi dile getiriyorsaniz, eleştiriyede acik olacaksiniz.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    işte tam da bu nedenle işin içinde iş var mı diye düşünüyorum...bizim hepimizin malı bir leyla kadar etmez. onlar gerçekten aşağı satmak yerine tahtayı serbest bıraksalar da 200 den satsalar daha güzel olmaz mıydı diye düşünüp vah zavallılar çok da acizler bu CEO ve yönetim onlara bu kadar zararı neden veriyor neden görevden almazlar ki değil mi ama

sn forumdaşlar, ben uzun vadeciyim ve karşı tepenin ardında eşeği bulamazsam o zaman seyreyleyin bendeki avazı. şimdi türkü çığırmaktayım. hele bir 2028-2030 da 15 dolar olmasın o zaman gümbür gümbür bağırıp çağıracağım... şimdilik bu enflasyon muhasebesini izlemeye çalışacağım. mesela bilançoyu dolarla yapsaydı kar 450-500 milyon civarında mı olacaktı yoksa 210 milyon civarında mı olacaktı...
    acaba bu özkaynakların artışı gerçekten bizim sermayemizi de koruyor mu? gibi sorulara ve sorunlara odaklanıyorum... ama gene de borçlu olup fiktif kar yazmasından ise özkaynakları ile güzel yatırımlar yapmasını tercih ediyorum
    Dişini üç yıl daha sıkıp dolar bazında %700-800 kazanmak istemez misin Şakir.

5.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Hele sen hic konusma daha 4 ay once yil sonunda 106 mart sonunda 140 yok agustos sonunda bilmem ne sene sonu 200 bilmem kac.

Yazdiklarinizi bir okuyun. Akıllı olun fiyat vermeyin. Saxma sapan. Martda 140 diyordun al sana 70 buyur . Sana 50 de olsa farketmez ama yazma arkadasm fiyat.

6.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Dişini üç yıl daha sıkıp dolar bazında %700-800 kazanmak istemez misin Şakir.
    Bunun dunyadan haberi yok. Hasbelkader denk gelmis yurumus kendini bilir kisi zannediyor. Bosver bunu . Kamyonunu satsin hahahahaaaa bagini bahcesini satip 2 usd den eli gitmiyor . Sabah aksam bos yapiyorlar .

7. Dusunun adamn evini bahcesini kamyonunu herhaltini isini gucunu herseyini hayallerini hikayelerini izdiraplarini herseyini okumussunuz oda yazmis.

Emekli kahvesine cevirmis burayi.

Ptf lere bakın siz bosverin utanmaz birde hakaret ediyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    Sürekli karşılıklı yazışmayın yoksa ters anlaşılıyor anlamında yazdım.

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    [/B]
    subhanAllah,
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 392/475 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •