Sayfa 179/1003 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Bloomberg de Cemal Demirtaş yine masal anlatıyor.
    öyle diye diye millete 7-8 aydır bedava mal taşıtıyorlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

10.02.2025 değişik enstrumanlarla ilgili özelden gelen teknik beklentilerim sorulmuştu.
    4-6 haftalık analiz yapmıştım
    ons 2956 gördü şimdi desetekte .
    gümüş 33.25 gördü üzerinde kalamadı.
    bıtcoın yukarda bantları vermiştim bu sularda.
    global anlamda dow beklentim hala devam ediyor.
    akşam apo hikayesine canım sıkıldığı için ağır şeyler yazarım diye girmedim bu analizler sorulduğu için buradan cvp vereyim .
    dip not bıtcoınden kısa pozisyonda güzel kazananlar olmuş okuduğum msjlarda bana hediye vs den bahsediliyor.Loseve yardım yapın yeter.Kararlar size ait benimki sadece teknik çalışmalardır.
    bol kazançlar
    Bulut abi bu analizler devam mı deniliyor devam hatta graflarını hazırladım.
    piyasalar şimdilik düzeltme ve testerede Dow da ve SP de artık haftalık grafları takip ediyorum kritik süreçten geçiyorlar kapanışları takip ediyorum.
    Dax indikatörler şişmiş durumda Abd borsaları gibi bir düzeltme yok dağıtım bittiğinde oradada sert bir düzeltme bekliyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Borsa İstanbul'da manipülatif hareketlerde bulunan 17 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
    var mı kayıp
    tokatçı nerede
    bir halt olacağı yok.

4. Pıst 100 gelince kendileri çalıp kendileri oynuyor , dün araya hsbc koydular şimşekle beraber gelen bıyıklı benim oyunda , ppf ve faizden buraya para gelmez şuanda neymiş faiz düşüyormuş nasıl düşürüyorlar sağlık zammı geri alıp veri ayarı yapılıyor , tamamda ilerde bu zammı koyacaksın ozaman ne yapacan işler hep yama ile gidiyor şubat faiz indirimi zaten olacakdı talimatla çıkılan yolda önemli olan nisandan sonra faiz indirimi yapabilecek mi , yıllık enflasyon verisini %24 aldılar tavan %29 artık piyasa şuanda %31 zikredenler var .Bu fluluk ne kadar devam eder o takip edilmeli.Teknik olarak beklentilerim devam ediyor geçen hafta mart ayı içinde yukarı hareket yapması gerekiyor artık dedim bu sorulmuş dün hareket olunca bunu teknik olarak söylemiştim AYLIK ortalamalar oradada bozuluyor artık tepki vermezse mart ayında daha alt bantları konuşmaya başlayacaz benim graflarda gözüken bu yüzden global aşağı salınım devam ettikçe bizede rüzgarı gelir diye düşünüyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Grafları seans sonu koyacam işlerim olduğundan kolay gelsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. bahçeyi geçen donlar vurdu..ağaçların hoşafı çıkmış..yapraklar dökülüyor..ağaçlar kurumasa bari..
    bahçeye gittikçe moralim bozuluyor..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karaduman sana diyorumki seans içi yazma mümkünse bahçeden çıkma geliyorsun yazıyorsun rakamlar paylaşıyorsun aşağı çektiğimiz piyasaları yukarı aldırıyorsun girme araya
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bahçeyi geçen donlar vurdu..ağaçların hoşafı çıkmış..yapraklar dökülüyor..ağaçlar kurumasa bari..
    bahçeye gittikçe moralim bozuluyor..
    Gecmis olsun abey. Bir şey olmaz inşallah

8.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sayın Ayasofya yetiş çöz olayı.
    Muge'de Gonya'li bi aile var.
    Kartalım Şahin dayım ben TV seyretmiyorum. Ama film çekerim yakında Bremen mızıkacıları filmini çekiyoruz baş rolde burada ki meşhur sevilen jön arkadaş oynayacak

Sayfa 179/1003 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •