Bloomberg de Cemal Demirtaþ yine masal anlatýyor.
öyle diye diye millete 7-8 aydýr bedava mal taþýtýyorlar
Bloomberg de Cemal Demirtaþ yine masal anlatýyor.
öyle diye diye millete 7-8 aydýr bedava mal taþýtýyorlar
Bulut abi bu analizler devam mý deniliyor devam hatta graflarýný hazýrladým.
piyasalar þimdilik düzeltme ve testerede Dow da ve SP de artýk haftalýk graflarý takip ediyorum kritik süreçten geçiyorlar kapanýþlarý takip ediyorum.
Dax indikatörler þiþmiþ durumda Abd borsalarý gibi bir düzeltme yok daðýtým bittiðinde oradada sert bir düzeltme bekliyorum.
Pýst 100 gelince kendileri çalýp kendileri oynuyor , dün araya hsbc koydular þimþekle beraber gelen býyýklý benim oyunda , ppf ve faizden buraya para gelmez þuanda neymiþ faiz düþüyormuþ nasýl düþürüyorlar saðlýk zammý geri alýp veri ayarý yapýlýyor , tamamda ilerde bu zammý koyacaksýn ozaman ne yapacan iþler hep yama ile gidiyorþubat faiz indirimi zaten olacakdý talimatla çýkýlan yolda önemli olan nisandan sonra faiz indirimi yapabilecek mi , yýllýk enflasyon verisini %24 aldýlar tavan %29 artýk piyasa þuanda %31 zikredenler var .Bu fluluk ne kadar devam eder o takip edilmeli.Teknik olarak beklentilerim devam ediyor geçen hafta mart ayý içinde yukarý hareket yapmasý gerekiyor artýk dedim bu sorulmuþ dün hareket olunca bunu teknik olarak söylemiþtim AYLIK ortalamalar oradada bozuluyor artýk tepki vermezse mart ayýnda daha alt bantlarý konuþmaya baþlayacaz benim graflarda gözüken bu yüzden global aþaðý salýným devam ettikçe bizede rüzgarý gelir diye düþünüyorum.
Graflarý seans sonu koyacam iþlerim olduðundan kolay gelsin.
Yer Ýmleri