Originally Posted by
fedoramca
Ne yaptım... Hisse fonundayım %5 -10 arası zarar kaldı. Efeste zararım hala duruyor çok az ekleme yaptım bekliyorum. %50 ye yakın zarar var..
Başka para sokmadım Temmuz'dan beri borsaya, efes e bir kaç ufak ekleme dışında... Dışarda da pek param yok, araba aldım.
Mathias oo araba alackmış borsayı bırakıp diye dalga geçiyordu, satmıştım 2022'de. Aralıkta araba aldım, ha işte adı çeşitlendirme mi öyle birşey diyelim... Arabaya ihtiyacım vardı zaten.
Terfi aldım, ooo bak bak diye dalga geçiyordu Mathias, evet aldım o yüzden vaktim olmuyor zaten heyecan da kalmadı, temettüsü o su busu, hissesi borsası...
Bu memlekette aldığımız her nefes ALTIN değerinde, bizden sonrakiler onu bulamayacak çünkü... Sağlığımız iyi olsun, şükür...
Peder maşallah, nazar değmesin, al sata devam. Dün %9 küsürden verdi garantileri şimdi izliyor... Geçen sefer İş bankasında aynını yaptı, arkasından baktı, her zaman olmuyor tabii. Ama sonuçta öyle yada böyle, al sat ile PARA kazanabiliyor... Bereket versin!
Niye anlatıyorum bunları, burada yıllar içinde paylaştığım hikayeler uydurma değildi o yüzden... Yaşadığımızı yazdık hep, umduğumuz gibi olmadı işler, ne yapalım. ÖLECEK HALİMİZ YOK... ALLAH bize ve memlekete bu günlerini aratmasın...
Herkese sağlıklı, bol kazançlı günler diliyorum.
hoş geldin fedor..Matyanus bende de engelli... Kafa rahat
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri