Sayfa 187/1003 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Şort açanları biçtiler..Karaduman yaktın milleti..
    Karaduman attırdılar valla.
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Yazılara bakılırsa şort açan yok topik sağlam oyuncu olduğu için yanmamıştır diye düşünüyorum
    Hamdım Piştim Yandım

3. Sallıyımmı masayı bi fırt çek izmaritçi
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    beni öptü ama daha stop olmadım. kapanışa doğru hafif gevşer o arada zarar-kes olurum diye hayal kuruyorum

5. 10200 u geçecek hali yok ya.

6. İki jeton da ben attım, bakalım nörceğ
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

oyun bu badem bofası tek değil , yapı ve diğer bölümüde aynı ekip hsbc bıyıklı oda ekip adına oyun oynuyor son 3 günlük alımlarına bakarsanız hsbc görürsünüz.Bugun bofa banka satıyor diğer tahtalarda alım yapıyor satışlara bakın bu kadar satış var düşmüyor bankalar
    mart ayında yukarı sürmeleri gerektiğini geçen hafta yazdım teknik anlamda çünkü aylık ortalamalar aşağı kesicek diye şimdi parası ve düzenek yeterse bunu yapmaya çalışıyorlar .
    kolay gelsin

yapı ve hsbc de oyuncuların karşılığı satıştaki diğer bölümü 3 gündür bu ekip o alanı kullanıyor.
    16.30 la badem bofasını hareketi günü belirler.
    iyi hacim yaptılar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    beni öptü ama daha stop olmadım. kapanışa doğru hafif gevşer o arada zarar-kes olurum diye hayal kuruyorum
    316 tekrar geçildiğinde en azından yarısını kapatıp şimdi vursan maliyet yukarıda kalırdı..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 187/1003 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •