Sayfa 231/1003 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Pencireleri açın yaf gram ığranmayor herkes siesta mi yapıyor

2. MSB kaynakları:

��ï¸PKK ve tüm iltisaklı gruplar koşulsuz olarak silahlarını teslim etmelidir
    ��ï¸Ateşkes gibi hususlar gündeme getirilerek kafa karışıklığı yaratılmalıdır
    ��ï¸Sürecin sabote edilmesine ve uzatılmasına müsaade edilmeyecektir
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Spot 10226 üstünde şort açmayın..70 bin feetten bildiriyorum..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. Eccük yavaş alın yaw hayret bişii kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyonuz
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eccük yavaş alın yaw hayret bişii kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyonuz
    neden zıpladık acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

ne zaman yazdın diye soruluyor .
    20.02.2025 .
    pıst 100 en düşük 2.58 gördü.
    öngöremediğim Akp-Mhp-Dem hikayesi bu katalizör oldu o bölgeden döndü.
    mart ayı %8 yakın yukarı hareket yaptı nedenini yukarda bahsetmiştim teknik olarak aylık ortalama ve grafta bozulacağı için bu hareketi kendileri başlattı , bu hareketi fonlama ile ve birazda hedge fon alımları gözükerek yapıldı kısa vade fonmu bakıcaz.
    Bende soru işreti bırakan taraf bu harekette hızlı hareket etmesi ve gapler bırakması , bu yüzden faiz indirimi ile ilgili okuduklarıma göre 2 ye ayrılan bir öngörü var indirim olmamasını savunan kesim var ilk defa,yukarda 2.81 üzeri günlük kapanışlarda 2.87-2.95 bir alanı daha var , aşağıda faiz indirimi gelmezse sert bir hareket görürüz.
    sabahtan beri 2.81 takıldı hart 2.87 birşey kalmadı
    dışarısı yıkılıyor badem güzeli ve ingiliş bıyık ekibi tınlamıyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    MERT olmayınca sayfalar akmıyor
    Gelir şimdi..12200 şort açtım der real time..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. Bist
    5 Kasım'daki dip seviyeden %20 yükselerek Boğa piyasasına girmiş diyor Blomberg

Sayfa 231/1003 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •