Sayfa 261/1003 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Hayat hoş gerisi boş

2. 07.03.25 Cuma

XU030YVADE , 12161-12374 gördü 12266(uzlaşma 12265) kapattı. +%0.07

Alemin longerlerine bir tebrik daha
    Hayat hoş gerisi boş

3. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 75 kişi okumaktadır. (16 üye ve 59 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, 2ileri1geri, Ayasofya 2005+, cml+, Dedektifjjdj+, işçi74, katırcı_bedri+, lsc+, mimar74, pisyedili01+, Stock trader+, TIFIL+, TOKATYILDIZI470+, tyler001, unnamed

Engin hoş görüsüsünü benden hiçbir zaman esirgemeyen kadim dostum Sayın sevgili katırcı_bedri şahsında ,tüm dostlarıma huzurlu bir hafta sonu dilerim

https://www.youtube.com/shorts/UyG01UwGTWk
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    olası dalga analizi ..yaklaşık 1 ay önce paylaşmıştım ... son durum altta .. turuncu ii bitmiş olma ihtimali yüksek ... üst derece etiketlerde aynı devam .. ytd .. kısmet .herkese bol kazanç/şans .. +.. hayırlı Ramazanlar ..

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    turuncu ii yapıştırdım ... her vadede bullish minvalde devam ediyorum ytd... çok yazıp çizip kafa bulandırmak istemiyorum .. sayımın çöp olma durumu , düşük derecede dalga analizi vs. bir gelişme olursa haber veririm ) ... oldukça seyrek yazmayı planlıyorum... ytd.kısmet. . herkese bol şans ..
    bullish yönde tatmin edici derecede bir hafta oldu.. turuncu ii bitti turuncu iii ilerliyor... kafa bulandırmamak için pek yazıp çizmedim haftalık bar/mum boyu kapanış itibariyle rekor derecede olabilir.. kazananlara bereket versin.. kaybedenlere geçmiş olsun.. orta vade olası dalga analizi yönünde bullish minvalde devam ediyorum... zor zamanları geçti tahminimce.. herkese iyi haftasonları.. hayırlı Ramazanlar.. ytd. kısmet
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Bugün nasıl ısrarla almaya çalıştılar endeksi..iştahla ..bu eski ralli dönemlerini hatırlatıyor...inşaallah tezgah değildir..

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bullish yönde tatmin edici derecede bir hafta oldu.. turuncu ii bitti turuncu iii ilerliyor... kafa bulandırmamak için pek yazıp çizmedim haftalık bar/mum boyu kapanış itibariyle rekor derecede olabilir.. kazananlara bereket versin.. kaybedenlere geçmiş olsun.. orta vade olası dalga analizi yönünde bullish minvalde devam ediyorum... zor zamanları geçti tahminimce.. herkese iyi haftasonları.. hayırlı Ramazanlar.. ytd. kısmet
    20 bin mi yaziyo orda

İki gündür özellikle pozitif endekste tradesi takip edip izlemesi bile zevk veriyor..yeni maceralara yelken açacağız görüntü bana göre böyle.....yeterki endeks trend yukarı olsun sene sonuna kadar... 10 altı olursa ne olursa olsun şort açarım..
    Son bir not...
    Bana göre silah bırakma başarılı olursa endeksi kimse tutamaz...

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Ugrafikte çizdiğin hedef 20.000 mi?
    xv? tam 20.000 e işaret olarak koymuşsun

Sayfa 261/1003 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •