Sayfa 295/305 ÝlkÝlk ... 195245285293294295296297 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 2,353 - 2,360 arasý.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Biliþim Teknolojileri A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by Eneshg Yazýyý Oku
    ben yazmıÅŸtım. Ã…Ÿubat ayında 2 defa görüÅŸtüm. cep telefonu var adamın bende.
    Enes hocam keske ses kaydi olsa elinizde. En guclu delil olurdu. Gerci her sey ayen beyan ortada. yil bitiminden 2 aydan fazla zaman gecmis her sey ortadayken beklentileri asagi revize olmaz. Beklenti mi kalmis ortada, sirketi siz yonetiyorsunuz her rakama hakimsiniz bu bekletilerin tutmayacagi en az 6-7 ay once belli olmustur. Ama nedense kamuoyuna aciklamadilar. Yatirimcilardan gizleyerek bile isteye yatirimcilari zarara soktular.

Umarim Yasar Yildirim ve Yunus Sahin de bu isin pesini birakmaz ve dava acarlar.

Yasar Yildirim bana sirketle gorusuyoruz her sey yolunda diyorlar derken bir cekincesini de belirtmisti. FIyatlar asagi geliyor birileri bizden farkli seyler biliyorda olabilir ama insallah oyle degildir gibisinden bir seyler soylemisti. Anladigim kadariyla Arda bunlari da kandirmis ve bunlarin tahtadan cikmasi icin oyun kurmus. Baska bir ihtimal gelmiyor aklima.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Yazýk 2 ayda 45ten 30a indirdiler bunu bahane edip, zaten tutmayacaðý belliydi.

3. Konu ile ilgili spk ve cimer e yollamak icin bir dilekce hazirladim. Ne kadar cok kisi gonderirse o kadar etkili olur. Daha once bedelliyi bu ÅŸekilde iptal ettirmistik.

Ilgilenen olursa özelden yollayabilirim.

4.  Alýntý Originally Posted by balýkadam Yazýyý Oku
    Enes hocam keske ses kaydi olsa elinizde. En guclu delil olurdu. Gerci her sey ayen beyan ortada. yil bitiminden 2 aydan fazla zaman gecmis her sey ortadayken beklentileri asagi revize olmaz. Beklenti mi kalmis ortada, sirketi siz yonetiyorsunuz her rakama hakimsiniz bu bekletilerin tutmayacagi en az 6-7 ay once belli olmustur. Ama nedense kamuoyuna aciklamadilar. Yatirimcilardan gizleyerek bile isteye yatirimcilari zarara soktular.

Umarim Yasar Yildirim ve Yunus Sahin de bu isin pesini birakmaz ve dava acarlar.

Yasar Yildirim bana sirketle gorusuyoruz her sey yolunda diyorlar derken bir cekincesini de belirtmisti. FIyatlar asagi geliyor birileri bizden farkli seyler biliyorda olabilir ama insallah oyle degildir gibisinden bir seyler soylemisti. Anladigim kadariyla Arda bunlari da kandirmis ve bunlarin tahtadan cikmasi icin oyun kurmus. Baska bir ihtimal gelmiyor aklima.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gÃÆ’¶nderildi
    malesef ama 10 aralýk'ta mail de almýþým ayný yönde. Buraya kaç defa yazdým sizler de arayýp numara býrakýn diye...

b) Geleceðe yönelik deðerlendirmeler ihraççýnýn yönetimi tarafýndan yýlda en fazla dört
    defa kamuya açýklanýr. Bu açýklama, özel durum açýklamasý þeklinde yapýlabileceði gibi, Kurulun
    finansal tablolara iliþkin düzenlemeleri çerçevesinde ilan edilen faaliyet raporlarý veya KAP’ta
    açýklanmasý þartýyla yatýrýmcýlarýn bilgilendirilmesine iliþkin sunumlar aracýlýðýyla da yapýlabilir.
    Ancak, geleceðe yönelik olarak kamuya açýklanmýþ deðerlendirmelerde önemli bir deðiþiklik
    ortaya çýktýðýnda, bu bentte yer alan sayý sýnýrlamasýna tabi olmaksýzýn açýklamanýn bu Teblið
    hükümleri çerçevesinde yapýlmasý zorunludur.

tebliðde böyle bir madde var. Beklenti bozulduðu takdirde gecikmeksizin bildirilmesi gerekir diyor.
    Bu maddeden yürünebilir belki.

5.  Alýntý Originally Posted by balýkadam Yazýyý Oku
    Konu ile ilgili spk ve cimer e yollamak icin bir dilekce hazirladim. Ne kadar cok kisi gonderirse o kadar etkili olur. Daha once bedelliyi bu ÅŸekilde iptal ettirmistik.

Ilgilenen olursa özelden yollayabilirim.

ben tazminat davasý açma niyetindeyim.

6.  Alýntý Originally Posted by Eneshg Yazýyý Oku
    ben tazminat davası açma niyetindeyim.
    Hocam ben hukuki islemlerden pek anlamam. Siz ben o tarafini hallederim derseniz masraflari paylasarak beraber dava acalim derim.

Ne dersiniz.

Son düzenleme : balýkadam; 08-03-2025 saat: 20:15.

7.  Alýntý Originally Posted by balýkadam Yazýyý Oku
    Hocam ben hukuki islemlerden pek anlamam. Siz ben o tarafini hallederim derseniz masrafları paylaÅŸarak beraber dava açalım derim.

Ne dersiniz.

hocam mesaj kutunuz tamamen dolu. Mesaj atamiyorum. Bakabilir misiniz
    Son düzenleme : Eneshg; 08-03-2025 saat: 20:17.

8.  Alýntý Originally Posted by Eneshg Yazýyý Oku
    hocam mesaj kutunuz tamamen dolu. Mesaj atamiyorum. Bakabilir misiniz
    Bosalttim hocam yazabilirsiniz

Sayfa 295/305 ÝlkÝlk ... 195245285293294295296297 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz