Sayfa 316/961 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 7684 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,426
    Hisse aldim 25 yildir sermaye artirmadi temassiz sövsem caiz midir?
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Hisse aldim 25 yildir sermaye artirmadi temassiz sövsem caiz midir?
    Temassız sövmek nasıl oluyor, bizim Cihangir'in saydırdığı gibi mi ?

3.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Allah tek 1 tane din gonderdi. 3 din degil..

Ben devamlı soruyorum...cevap yok....!!!!!!!!!!

Gönderdim demiyor.....göndermedim demiyor....

Anlamamız gereken nedir....

Her şey masal....hepsi hikaye....!!!!!!!!!!!!!

Korkmayın ....sizde sorun....

Cevap yok...hesap yok...bana kimse hesap soramaz....!!!!!!!!!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku

Her şey masal....hepsi hikaye....!!!!!!!!!!!!!

5.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku

Her Ã…Ÿey masal....hepsi hikaye....!!!!!!!!!!!!!

Hocam hepsinin cevabi Kuran'da var. Bastan sona okumanizi oneririm. Bunu Kur'an'i defalarca hem Turkce hem Arapca okuyan ve dinleyen biri olarak yaziyorum. Sorunuzun cevabi Kuran'da cok yerde var. Bastan sona mealini okuyun, cevabinizi bulamazsaniz o zaman ben size zaman ayirip ilgili ayetleri toplayip yazabilirim.

6. Bahceli açıklama yapmış.

Küresel siyaset ve stratejik ilişkilerin pek çok sarsıcı gelişmeye gebe olduğu bir dönemde terör örgütünün bütün uzantı ve bağlantılarıyla silah bırakması ikamesi olmayan bir gerekliliktir.
    Jeopolitik kırılmaların tehlikeli şekilde vasat bulduğu bugünkü dünya tablosunda milli birlik ve dayanışma ruhunun işlerliğine ve işlevselliğine ileri düzeyde ihtiyaç vardır. Bölücü terör örgütü, kurucu önderliğin 27 Şubat çağrısına müzahir hareket edip hiçbir şart ileri sürmeksizin silahla yollarını ayırmalı ve örgütsel varlığını sona erdirmelidir. Bunun dışında hiçbir tasarruf, tahayyül ve tehir çabası masum ve makul kabul edilmeyecektir.

https://www.trthaber.com/haber/gunde...li-900198.html

7.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Hocam hepsinin cevabi Kuran'da var. Bastan sona okumanizi oneririm. Bunu Kur'an'i defalarca hem Turkce hem Arapca okuyan ve dinleyen biri olarak yaziyorum. Sorunuzun cevabi Kuran'da cok yerde var. Bastan sona mealini okuyun, cevabinizi bulamazsaniz o zaman ben size zaman ayirip ilgili ayetleri toplayip yazabilirim.
    kuran ben beşeri bir ürünüm diye bas bas bağırır, bir değil yüzlerce örnek verebilirim
    yukarıda yazdım tevratın ilahi kitabı zeburu 4. ayrı kutsal kitap olarak, davutu da peygamber gibi anlatan ayet var
    yahudi bir tanıdığımız şöyle derdi, hadi kendinizi kandırıyorsunuz, bizim kutsalımızı de bize satmaya çalışıyorsunuz diye..

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    kuran ben beÃ…Ÿeri bir ürünüm diye bas bas bağırır, bir deÄŸil yüzlerce örnek verebilirim
    yukarıda yazdım tevratın ilahi kitabı zeburu 4. ayrı kutsal kitap olarak, davutu da peygamber gibi anlatan ayet var
    yahudi bir tanıdığımız Ã…ŸÃƒƒÃ‚¶yle derdi, hadi kendinizi kandırıyorsunuz, bizim kutsalımızı de bize satmaya çalışÃ„±yorsunuz diye..
    Hasa hocam tovbe deyin..

O donemin insanlarinin bilmesi mumkun olmayan pek cok bilimsel ve matematiksel gercekliklerle orulu Kur'an. Nasil insan urunu olabilir?

Mesela kur'an'da gecen ilk demir ayeti ile, "demiri yumusattik (erittik)" ayetleri arasinda tam olarak 1538 ayet vardir ve 1538 derece demirin erime noktasidir.

Baska bir ornek kur'an'da gumus kelimesi gecen ilk ayet al-i imran 14 ile gumusun cehennemde eritilip daglama araci yapilacagini bildiren tevbe 35. ayeti arasinda son ayet dahil tam olarak 962 ayet bulunmaktadir. 961.8 (bazi kaynaklarda 961.9) ise gumusun erime noktasidir.

Sizce Peygamberimiz (s.a.v) demirin ve gumusun erime noktasini biliyor muydu? O halde Nasil insan urunu olabilir?

Sayfa 316/961 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •