-

Originally Posted by
refaba
Bide teoloji var

refa hala cevap vermedin 4. semavi dine inananlara ne isim veriliyor, dinlerinin ismi nedir, ibadethanelerine ne ad verilir, ülkemizde var mýdýr bu ibadethanelerden..?
seni de bu iþlerle az buçuk ilgili zannederdim lakin bu yaþa gelmiþsin bir ilahi kitapçýðýný 4. semavi dinin kitabý zannediyorsun..
kör gözle itiraz edenlere, açýn zeburun ilk chapterýný okuyun bakalým bunlar bir yaradan tarafýndan edilecek laflar ve söylemler midir diye, bir kýsmý hakikatten haklýymýþsýn der..
-

Originally Posted by
realities
refa hala cevap vermedin 4. semavi dine inananlara ne isim veriliyor, dinlerinin ismi nedir, ibadethanelerine ne ad verilir, ülkemizde var mýdýr bu ibadethanelerden..?
seni de bu iþlerle az buçuk ilgili zannederdim lakin bu yaþa gelmiþsin bir ilahi kitapçýðýný 4. semavi dinin kitabý zannediyorsun..
kör gözle itiraz edenlere, açýn zeburun ilk chapterýný okuyun bakalým bunlar bir yaradan tarafýndan edilecek laflar ve söylemler midir diye, bir kýsmý hakikatten haklýymýþsýn der..
Belkide cevap enokun(hanog) kitabýndadýr...belki daha fazlasý...hem bana neden fýsýldýyorsun bunlarý,ben herþeyi bilenim,ben deistim...neden deist oldum acaba ?
-

Originally Posted by
ayhanol1
Domalt amca dolarý zayýflatma çabasýnda dikkatinizi çekerim. Birde EUR/USD uzun vadeli grafiðine bir bakýn derim. Ayrýca Ukrayna-Rusya savaþý sonlanacak . Yani demem o ki artýk Euro zamanýdýr. 1.12 geçildiðinde 2008 den bu yana gelen alçalan trend kýrýlacak ve hedef tarihi zirve olan 1.60 olacaktýr..
Amiiin.olsun sana bir buçuk iskender
-
DoÐru burada dolares cok da konuÞulmuyor...
-
33,60 tan herkeþ dolarlarý fulledimi
-
-
Çocuklarýmýza diyeceðiz ki,
Müslümanlar Mekke'ye doðru deðil, bize doðru kaçtýlar.
Angela MERKEL.
-

Originally Posted by
Tinaz
Çocuklarýmýza diyeceðiz ki,
Müslümanlar Mekke'ye doðru deðil, bize doðru kaçtýlar.
Angela MERKEL.
aynen doðru,bu bedevilerde zikim akýl yok,guya arap baharýnda özgürleþeceðiz sandýlar dötü tamamen kaptýrdýlar,dötüne koyana koþtular çoðu akdenizde boðuldu,bizdeki yönetimde aynisini uyguluyor bakalým sonuç neye varacak.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri