Sayfa 318/563 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
Arama sonucu : 4498 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by BaÃ…ŸKara Yazıyı Oku
    Bu kadar tırı vırı Ã…Ÿey yerine bir antibiyotik formülü verseydi..
    Olmadigini nereden biliyorsunuz? Bizim bilmememiz olmadigini gostermez.

Isvecli fizikci Anders Celsius, 1742 yilinda termometreler icin santigrat sicaklik olcegini gelistirmis. Hal boyleyken "yani daha sicaklik birimi bile yokken" ondan 1000 yil onceki bir kitapta demir ve gumus icin erime sicakligi olaganustu bir ustalikla kitap icine yerlestirilmis. Ve biz bu mucizeyi daha gecen yillarda yeni kesfettik.

Bak daha ortada isi derecesi bile yokken kitapta yazilmis. Ve 1000 yil sonra o sayilarin birimi kesfedilmis.

Kimbilir ileride daha ne mucizelerini kesfedecegiz!

2. Rahmân ve Rahîm olan Allah´ın adıyla
    1. De ki: "Ey Kâfirler!"

2. "Ben sizin kulluk ettiklerinize kulluk etmem."

3. "Siz de benim kulluk ettiğime kulluk edecek değilsiniz."

4. "Ben sizin kulluk ettiklerinize kulluk edecek değilim."

5. "Siz de benim kulluk ettiğime kulluk edecek değilsiniz."

6. "Sizin dininiz size, benim dinim de banadır."
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. bigotların anlamadığı şey, bir yaradıcı varsa bile bu dili kullanır mı yahu, seni yaradıp bu nefreti kusar mı, zaten o yücelikte ve olgunlukta buna ihtiyacı olmaması lazım, kimin kafir olacağını çok önceden bil sonra da onlara küfür et, tam bir mantık şaheseri..

Eyyy kafirler..., bu apaçık beşeri bir nefret dili, bizim ülkemizde kullanan birisi var zaten, tabii ki bir ölümlü..

4.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Yazdiklarinizla konunun ozu arasinda hic bir alaka kuramadim. Ayetin icerigini subjektif degerlendirmeniz pek birsey ifade etmiyor.

Isvecli fizikci Anders Celsius, 1742 yilinda termometreler icin santigrat sicaklik olcegini gelistirmis. Hal boyleyken "yani daha sicaklik birimi bile yokken" ondan 1000 yil onceki bir kitapta demir ve gumus icin erime sicakligi olaganustu bir ustalikla kitap icine yerlestirilmis. Ve biz bu mucizeyi daha gecen yillarda yeni kesfettik. Okuma yazma dahi bilmeyen Hz. Muhammed (s.a.v) bunu nasil bilebilirdi? Sumer tabletlerinden mi?
    Allah birisinin evinde misafirlikte fazla oturmayin adamin zamanini almayin diye ayet yollarmi?

5. Elon Musk NATO dan cikalim demis

https://www.straitstimes.com/world/u...ence-of-europe

Eger Trump ta ayni kafadaysa biz ayvayi yedik

6. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Satışı aylık 2.000 üretse ne olacak
    ayhan başkan;

tek modelle fazla satamazsın zaten....
    b sınıfı ekonomik model çıkaramadılar....
    ne mutlu Türküm diyene....

8. Zaten 13.5 milyar zarar yazmış.

Sayfa 318/563 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •