Sayfa 296/305 İlkİlk ... 196246286294295296297298 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Degerli ortaklar, yanlis anlamayin da bedellide de bir suru sikayet oldu. Sonunda iptal etti etmesine de süreci o kadar uzatti ki spk hatırlarsaniz cezayi sanki yine bize kesti. sikayet edelim, sonuna kadar gidelim ayri mesele, ancak sonuc alinacak mi?
    Spk ya yazsan kimi kime sikayet ediyorsun, 2 yil once carsaf carsaf islem tarifeleri ortaya cikmadimi bunlarin. Adalet, kanun desen bizde biri kadin digeri calgi ismi… Boyle seyler bir kultur iste, ahlak guveninirlilik durustluk ne yaziktir ki bize uzak kavramlar, yasam tarzları.
    Diger taraftan sureci ilk kaziklanma surecine de benzetiyorum. Yeni bir vole icin sartları olusturuyor gibiler.

2.  Alıntı Originally Posted by 06onur Yazıyı Oku
    Degerli ortaklar, yanlis anlamayin da bedellide de bir suru sikayet oldu. Sonunda iptal etti etmesine de süreci o kadar uzatti ki spk hatırlarsaniz cezayi sanki yine bize kesti. sikayet edelim, sonuna kadar gidelim ayri mesele, ancak sonuc alinacak mi?
    Spk ya yazsan kimi kime sikayet ediyorsun, 2 yil once carsaf carsaf islem tarifeleri ortaya cikmadimi bunlarin. Adalet, kanun desen bizde biri kadin digeri calgi ismi… Boyle seyler bir kultur iste, ahlak guveninirlilik durustluk ne yaziktir ki bize uzak kavramlar, yasam tarzları.
    Diger taraftan sureci ilk kaziklanma surecine de benzetiyorum. Yeni bir vole icin sartları olusturuyor gibiler.
    spk şikayeti çok önemli değil. 10m ceza yazsalar çok tınmazlar. İlliyet bağı kurup tazminat alabilirsek uğraşmaya değer. Örnek kararlara bakacağım.

3. Resmen dolandırıldık. Herkese geçmiş olsun.

4. Bence yandık bittik demeye gerek yok. 2023’e göre satışlar yüzde 130 favök yüzde 30 artıyor net kar düşecek belki de zarar açıklayacak fakat bunlara göre fiyat pahalı mı? Bence değil. Evet iyi olmadı. Şirket bir kez daha güven sarstı ama iyi tarafından bakmak lazım. Şirket her sene satışları ve favökü artırıyor. Bu sefer yanıltıcı olsa da her çeyrekte yatırımcı sunumu paylaşıyor. Bunlar iyi şeyler. Satışların 2025’te de yüzde 100 arttığını EM etkisinin azaldığını kar marjlarının olağan seyrine dönmeye başlatacağını düşünürsek bu fiyatlar bence hala uygun. Bilanço net kar açısından kötü gelebilir fakat fiyatları olumsuz etkileyeceğini pek sanmıyorum. Buna da pek ihtimal vermiyorum fakat panik sarışları ile belki 28 dibini bir kez daha test eder. Fakat bundan sonraki fiyatlama 2025 ve 2026 fiyatlaması olacaktır. Oxivo’nun Hoşlandalı şirket ile işbirliği, savunma alanında faaliyet gösterecek javdesh bilişim ortaklığı bekleyen EDS işlerini göz ardı etmemek lazım. Bir arkadaşım daha yazmıştı yukarıda bu işte bir katakulli olabilir diye. Ben de bu işte bir katakulli olabileceği ihtimalini yok saymıyorum. Bir senedir tutuyorum faiz fırsatını da hesaba katarsak reel olarak yüzde 70 civarı zararım var. Anadolu’da “Yitiği kaybettiğin yerde bulursun” diye bir söz var. Bu bakımdan daha güvenilir ve daha iyi bir fırsat buluncaya kadar tutmaya devam edeceğim. Şahsi görüşümdür al sat tut tavsiyesi içermez

5.  Alıntı Originally Posted by Demiraslan Yazıyı Oku
    Bence yandık bittik demeye gerek yok. 2023’e göre satışlar yüzde 130 favök yüzde 30 artıyor net kar düşecek belki de zarar açıklayacak fakat bunlara göre fiyat pahalı mı? Bence değil. Evet iyi olmadı. Şirket bir kez daha güven sarstı ama iyi tarafından bakmak lazım. Şirket her sene satışları ve favökü artırıyor. Bu sefer yanıltıcı olsa da her çeyrekte yatırımcı sunumu paylaşıyor. Bunlar iyi şeyler. Satışların 2025’te de yüzde 100 arttığını EM etkisinin azaldığını kar marjlarının olağan seyrine dönmeye başlatacağını düşünürsek bu fiyatlar bence hala uygun. Bilanço net kar açısından kötü gelebilir fakat fiyatları olumsuz etkileyeceğini pek sanmıyorum. Buna da pek ihtimal vermiyorum fakat panik sarışları ile belki 28 dibini bir kez daha test eder. Fakat bundan sonraki fiyatlama 2025 ve 2026 fiyatlaması olacaktır. Oxivo’nun Hoşlandalı şirket ile işbirliği, savunma alanında faaliyet gösterecek javdesh bilişim ortaklığı bekleyen EDS işlerini göz ardı etmemek lazım. Bir arkadaşım daha yazmıştı yukarıda bu işte bir katakulli olabilir diye. Ben de bu işte bir katakulli olabileceği ihtimalini yok saymıyorum. Bir senedir tutuyorum faiz fırsatını da hesaba katarsak reel olarak yüzde 70 civarı zararım var. Anadolu’da “Yitiği kaybettiğin yerde bulursun†diye bir söz var. Bu bakımdan daha güvenilir ve daha iyi bir fırsat buluncaya kadar tutmaya devam edeceğim. Şahsi görüşümdür al sat tut tavsiyesi içermez
    hedef portfoy muhtemelen yarın görüşür şirketle. Yüzde 10 ortağı nihayetinde. Akşam fintables'da konuşulabilir. Tek seferlik bir gider sebebiyle böyle olduysa sorun olmaz. Ama tek seferlik maliyetlerden dolayı değilse, yeni aldığı işler sebebiyle marjı düşecekse sıkıntı bence.

6. Böyle saçma sapan işlere niye girişirsin ki.. hiç birşey yapmasan bilançoda görsek tutmadığını daha iyiydi. Zaten beklemiyorduk tutmasını. Bu şekilde ekstra olarak çok az olan güveni iyice bitirdin..

7. Sebep olarak faaliyet giderindeki ve satış maliyetlerindeki artışı gostermisler.

8.  Alıntı Originally Posted by Purplelake Yazıyı Oku
    Sebep olarak faaliyet giderindeki ve satış maliyetlerindeki artışı gostermisler.
    Normal şirket komisyoncu. İhaleyi alıyor paslıyor. 5 kişilik iş için verilen sözler nedeniyle 100 kişi çalıştırıyor.

Sayfa 296/305 İlkİlk ... 196246286294295296297298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •