Sayfa 296/367 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...

Ben çalışmaya devam ediyorum. Güzel sonuçlar almakla birlikte, sisteme tam hâkim olamadığım için bazı zamanlarda yorumlamakta zorlanıyorum...!!!

Aşağıdaki OYAKC grafiğinde olduğu gibi...!!!

Sistem çok mükemmel çalışmaya devam ederken, şu an içerisinde bulunduğumuz durumda uzunca bir süredir herhangi bir sayım gerçekleşmiyor ama volatilite çok yüksek...!!!

iyi pazarlar üstadım. İzledim...Son 1 hafta ne oluyor da, ne oldu izleme fırsatım oldu. Olay aynen şöyle oldu. 28.00 li rakamlardan döne döne trade eden ana gruba mal geldi. Bunlar telaşe içinde takastan gelen malın devamı gelir korkusuyla fiyatı aşağı almaya çalıştılar. Fakat o esnada yukarıdan yedikleri satıştan, miktarsal olarak daha fazlasını aşağıda ucuzdan kaptırdılar. Sonra bu arkadaşlar anladılar ki; aşağı gitmek mantıklı değil en iyisi biz yukardan maliyetlendirelim diyerek yukarı çektiler fiyatı. Son durumda yukarıdan satılan maldan daha fazlası aşağıdan alınarak sistemde dönen mal miktarı bir miktar kısıtlandı.
    diye düşünüYORUM
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    iyi pazarlar üstadım. İzledim...Son 1 hafta ne oluyor da, ne oldu izleme fırsatım oldu. Olay aynen şöyle oldu. 28.00 li rakamlardan döne döne trade eden ana gruba mal geldi. Bunlar telaşe içinde takastan gelen malın devamı gelir korkusuyla fiyatı aşağı almaya çalıştılar. Fakat o esnada yukarıdan yedikleri satıştan, miktarsal olarak daha fazlasını aşağıda ucuzdan kaptırdılar. Sonra bu arkadaşlar anladılar ki; aşağı gitmek mantıklı değil en iyisi biz yukardan maliyetlendirelim diyerek yukarı çektiler fiyatı. Son durumda yukarıdan satılan maldan daha fazlası aşağıdan alınarak sistemde dönen mal miktarı bir miktar kısıtlandı.
    diye düşünüYORUM
    İyi pazarlar Selim...

İşte bu üzerinde çalıştığım yeni sistem ile bunları görmeyi amaçlıyorum. "Anlık bir durum mu var yoksa kalıcı bir durum mu var?" inşaAllah görebileceğiz...

Çalışmalar son sürat kaplumbağa misâli devam ediyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Çalışmanın son hâli ile KCHOL...

Dipte yazmışım ve paylaşmıştım. Diyecek söz kalmadı...

HURGZ...

ALKA...

Dipleri ve tepeleri erken yakalıyor...

Aslında sistem 13 'leri yaktıktan sonra AL/SAT sinyalleri için başka şartların da bir araya gelmesini beklemek gerekiyor...

Kısmet olursa devamında projenin o ayağını yazacağım inşaAllah...

Sonrasında daha net sinyaller alabileceğiz...

Şimdilik grafikler görünüyor gibi...

Elimden geldiğince kontrol ediyorum...

İnşaAllah bozulmazlar...

Belki dün geçici bir problem olmuştur ve düzeltilmiştir...

XU100...

Haftalık...

Yatana kadar müsâidim...

Grafik isteyene yardımcı olabilirim...

Sayfa 296/367 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •