Sayfa 341/343 İlkİlk ... 241291331339340341342343 SonSon
Arama sonucu : 2740 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    602 milyon kar açıkladı, hayırlı olsun
    Şirket, çeyreklik bazda 62.3 milyon TL net kar açıkladı. 9 aylıktaki 539.5 milyon TL net karı ile beraber 12 aylık toplam net karı 601.8 milyon TL olarak gerçekleşti. Şirket, geçen sene 12 aylıkta 1.62 milyar TL olarak açıkladığı net karını, geriye dönük, 2.34 milyar TL olarak düzeltmiştir.
    Şirket, 12 aylıkta 1.13 milyar TL net esas faaliyet karı elde etmiştir. Şirketin 12 ayda elde ettiği net esas faaliyet karı, finansal borçlarının %74.2 kadarlık kısmını karşılamaktadır.

Şirket, ana ortaklığa ait özkaynaklarını, geçen yıl Aralık ayına göre, 366.0 milyon TL , yüzde olarak %5.0 artırdı.

Matriks bilanço dan alıntıdır.

https://x.com/MatriksB/status/1899483211345826089
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Arkadaşlar bugün atılan kapların hepsini okudum , genel kurul tarihi ve genel kurul gündemi yok (yoksa ben mi gözden kaçırdım), haa illaki bilanço ile birlikte atacak diye bir şey yok , sonra da atabilir, çok fena heyecan yaptım , yüksek bedelsiz mi geliyor diye, hayırlısı bakalım.
    Bilançodaki kar piyasa koşullarına ve sektöre göre güzel, beğendim.

3.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    ............ çok fena heyecan yaptım , yüksek bedelsiz mi geliyor diye, hayırlısı bakalım.....
    Bir kaç yıl öncesine kadar yüksek oranlı bedelsizlerde hisse fiyatları %100 ve hatta daha da fazla primlenebiliyordu.

Artık öyle bir haraketlenmenin olmadığını son dönemde yapılan bedelsizlerde görüyoruz, hisse fiyatı çok da olumlu etkilenmiyor.

Bu nedenle, böyle bir ortamda açıklanacak bedelsizin hisse fiyatına bir faydasının olacağını sanmıyorum.

Eğer olursa bu konudaki potansiyel heba edilmiş olacaktır.

Bence, bedelsizlere olan algı eskiye dönünceye kadar bir kaç yıl daha beklemek, hisse fiyatına yansıması açısından yerinde olacaktır.

Bu yıl için geçen yıl olduğu gibi hisse başı 10₺ temettü verse çok daha iyi olur ama açıklanan kar miktarıyla onu da bulamayacağız gibi duruyor.

Umarım yönetim bedelsiz kararı almaz ve temettüde de cimri davranmaz.
    Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

4. Bu konu önceden de burada tartışılmıştı, son bir yılda verilen bedelsizlerin, hisse fiyatlarına etki etmediğini biliyoruz ama olaki 1*20 , 30 , 40 gibi yüksek oranlı bedelsiz verirse , hikayesi olmayan hissemizde beklenti oluşur , şimdi olmasa da 5/6/7 ay sonra bile olsa mutlaka olumlu fiyatlar , diye düşünüyorum.

5. Tarm.n"ın payı son 1/2 ayda %5.5 falandı, an itibarı ile i%8,26 olmuş, aradaki fark yaklaşık 500.000 lot eder , 400 lira ortalama ile almıştır desek , adam son 1/2 ayda yaklaşık 200 milyonluk alım yapmış, neden aceba.

6. temettüyü en son açıklar, en son öder, ellerinde ne kadar kıl tüy varsa kullanır.

7. 4.25 tl net temettü hayırlı olsun, tarih yk tarafından sonra açıklacak

8. Son paramla bugün de aldım, Allah sonumuzu hayır etsin.
    Bakalım bu işin sonu nereye varacak,
    En son 460 a yükseldiğimizde , hisse fiyatı tam yükselişe başladı artık tamam diye sevinmiştim, istanbul belediyesi olayı patlayınca yine döndük başa sardık.
    Temekttü çok az verdi, hiç vermese iyiydi.

Sayfa 341/343 İlkİlk ... 241291331339340341342343 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •