Filozof hocam emeğine sağlık sayfalar dolusu egeen gönderisi paylaşıyorsun ama attıklarının hepsini toplasan, Rogliç hocamın attığı küçücük grafiğin verdiği faydayı vermez 😁
Bu kadar hoca varken yanlış yollara sapmamak lazım nedense artık herkes allamei cihan olmuş(Şimdiye kadar hiç grafik atmayanlara da helal olsun 18300lerde de beklerdik grafik çanak çömlek vs)Kimi ders borsada beklentiler alınır gerçekler satılır kimi der önümüzü görelim
Şikayetlerinizi 26 Mart 2025 saat 11.00de şirketimize iyi dilek ve temenilerinizi de itibar puanına bildiriniz
![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Filozof hocam cansın , iyi niyetlisin , severim seni, ben 15300 den egeenleri sattığımda , 9600 civarı alırım diye yazmıştım (almadım), ben, buraya değil grafik bir tane resim yapıştırmayı bile beceremem , herkese bol kazançlar.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
26 Sina kadar düştükçe 1-2 lotalip atiyorum sağ olsun patek alitny glermk güzel işler çıkarttı ve kar aldikca egeen pustuna gömüyorum yani bedava gibi benim için bu yüzden sonuna kadar bekletecem zirzopu tahtacı da az pust değil güven de vermiyor ama kısmet işte yillarimi yedi piskopat patron tahtaci
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
220 usd fiyata inip 7800-7900 fiyat ile GAP kapatacak mı? Son kurşun nemlenmeye başladı. Ya in oraya ya yola revan ol artık. Anlaşmanın uzatılması olumlu. Diğer anlaşma ile asıl fiyatlanmanın 2026 yılı ile görüşeceğini düşünüyorum. Fakat sarı kafa faktörü ciddi bir faktör. Her şey bir anda tersine de dönebilir
Yarın Konya egeen tavan olur mu Bahacağızzzz
Yer İmleri