5 Euro gaymelik (200 TL) küpürle hala ekonomi dönüyorsa valla bravo bunlara, gavurlar 100 dolar veya 200 euro ile boşuna uğraşıyorlar.
5 Euro gaymelik (200 TL) küpürle hala ekonomi dönüyorsa valla bravo bunlara, gavurlar 100 dolar veya 200 euro ile boşuna uğraşıyorlar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
https://www.facebook.com/share/v/1DXMFuJQCs/
Adam işin gırgırında, yağ kuyruğu diye Lauvre müzesi kuyruğunu gösteriyor, onu tanımayanlar boyuna geydirmişler.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Daha önce de yazdım ama gene yazayim.ben bu seçim sonuçlarına inanmiyorum.madem reis hep aliyor her seçim gecesi yaşanan o doğaüstü olaylar neden oluyor.saatlerce sayımın durması ,muhursuz oylar ,YSK ya yapılan ziyaretler seçim gecesi ortadan kaybolan icisleri bakani soylu ,seçimden sonra da zaten bir nevi kizaga çekildi ,seçim öncesi muhalefet liderinin seccadeye basma atraksiyonlari falan bunlara ne gerek var.ortada AKP nin ve reisin mutlak zaferleri yok sadece muhalefetle ortak bir şekilde oynanan bir tiyatro var.reis kendi bile atı alan Üsküdarı geçti dedi.o lafı ettiğinde simdikinden on kat güçlüydü b u na rağmen secim sonrasi bu at Üsküdar metaforunu neden kullandı.
sorun sizinle alakalı değil işte, anlatmak istediğim sizin gibi az buçuk konuyla alakalı birinin internet çağında bile 1400 sene önce yayılmış bir bilgiyi sorgulamadan kabul etmesi, benim için kutsal kitap içinde tek bir çelişki veya tutarsızlık varsa kesinlikle beşeri üründür, çünkü her şeye kadir bir makamdan geldiğine inandırıyorsun insanları..
mesela incilde isanın tanrının oğlu olduğu iddiasına islam şiddetle karşı çıkarken zeburda davut tanrıya sen benim babam ol deyince tanrı da tamam sen benim oğlumsun gibi manzume kıvamında ilahilerle başlar, kuranda ise bu söylemlerin gerçekte allah sözü olduğunu onaylayan bir çok ayet bulunmaktadır..
Adam ne dedi atı alan üsküdarı geçti dedi dalgasını geçti,zatın kurnazlığı bu hiç durmaz,ona boşuna eş bob başkanlığı verilmemiş son ana kadar aptalların ona verdiği desteği kullanacak,ülke parçalanmış onun nesine gerek sadece bir noktaya şartlanmış onun amacı o,ölene kadar durmaz,ama birgün başına balyoz iner o ayrı bir durum,oda biliyor ineceğini,üstelik bunu tek başına yapmıyor onu geri planda ileriye sürenlerde top...
İçini deştikçe devamlı dahada derinlere inersin.
https://www.youtube.com/watch?v=NWWIJq1qzcY&t=3s
Yer İmleri