Sayfa 40/41 İlkİlk ... 3038394041 SonSon
Arama sonucu : 327 madde; 313 - 320 arası.

Konu: ELITE - Elite Naturel Organik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Yüzü kızaracak birine benziyormu?Hissenin içine etti 10 milyon lot satacağım sonra vazgeçtim açıklamalarıyla tutarsızlığının bedelini bizler ödedik .Aklında ne var anlamak zor değil .Benden başka kimse tahtada cirit atmaya kalkmasın diyor kısaca.Çoğu şirket zarar açıklarken bilançoya saatler kala hisse satacağım demek hiçbir şüpheye meydan vermeyecek şekilde izah etmiyormu?
    Kubilay bey formu en baştan bu yana okudum neredeyse sizden başkada kimse kalmamış. süreci kötü yönetmişler doğru ama sanki bana bilerek o şekilde yapılmış gibi geldi 1-2 sene sonra çok farklı yerlerde olabilir. birde merak ettim mart 2024 te şirkete gittiğinizde genel kurulda görüşürüz demişsiniz toplantıya katıldınız mı? katıldıysanız nasıl geçti izleniminiz nasıldı ?

6.  Alıntı Originally Posted by crocodile_tasci Yazıyı Oku
    Kubilay bey formu en baştan bu yana okudum neredeyse sizden başkada kimse kalmamış. süreci kötü yönetmişler doğru ama sanki bana bilerek o şekilde yapılmış gibi geldi 1-2 sene sonra çok farklı yerlerde olabilir. birde merak ettim mart 2024 te şirkete gittiğinizde genel kurulda görüşürüz demişsiniz toplantıya katıldınız mı? katıldıysanız nasıl geçti izleniminiz nasıldı ?
    Malesef nankara dışındaydım.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

7. yeni fabrika aşkına hadi bilançoyu 600 üzeri açıkla da umudumuzu kaybetmeyelim.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

speğin yaptığı nasıl bir hareketti o karektersizlik diyebilirmiyiz ?

Sayfa 40/41 İlkİlk ... 3038394041 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •