Sayfa 94/99 İlkİlk ... 44849293949596 ... SonSon
Arama sonucu : 789 madde; 745 - 752 arası.

Konu: GEDZA - Gediz Ambalaj

Şirketimiz ile Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.arasında, mevcutta var olan ''Polipropilen Plastik Plaka'' ambalaj malzemesi tedariğine ait sözleşme 2025 ve 2026 yıllarını kapsayacak şekilde yenilenmiş ve imza süreci 17.02.2025 tarihinde tamamlanmıştır.

Yenilenen işbu sözleşmenin şirketimiz faaliyetlerine olumlu katkısı beklenmektedir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Hayırlı Ramazanlar...

Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan; hanelerimize bereket, vücutlarımızda sıhhat 'e vesile olsun inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Ramazanlar...

Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan; hanelerimize bereket, vücutlarımızda sıhhat 'e vesile olsun inşaAllah...
    Eyvallah kardeşim. Herkese hayırlı Ramazanlar.

*GEDZA 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 6,673,903 TL

5. Gedzada neler oluyor anlamış değilim şirket yönetimi kan emici vampirler gibi.bu kar ,i neyse yolunuz açık olsun 14.veya 15 lerde beklerim seni.takoz gedza

6. Senelerdir bu tahtada yuklu miktarda mal tasiyorum. Her zaman cali arkasindan izlerim. Ne bir lot trade etmisligim var aksine duzenli biriktiriyorum. Ilk defa bu hissede boylesert hareketler goruyorum.(Daha once Sahitlik eden varsa yazabilir ) Sirkete ve Yonetime hic yakistiramadim. Umarim duruma el atarlar.

Bilancoda gene kalem oynamalari var ama Satislarda ufak bi dusus gordum fakat onumuzdeki donemde toparlayacagini dusunuyorum. Rasyolar gayet iyi fakat bu tarz sert hareketler sirkete olan guven kaybini arttirir. Eger gercekten Kurumsallasma ve Ileriye donuk basari isteniyorsa bunlarada bir el atilmali. Son olarak bu sene yaza dogru bedelsiz bekliyorum. Her sey gonlunuzce olsun. Slmlr

7.  Alıntı Originally Posted by Hakos Yazıyı Oku
    Senelerdir bu tahtada yuklu miktarda mal tasiyorum. Her zaman cali arkasindan izlerim. Ne bir lot trade etmisligim var aksine duzenli biriktiriyorum. Ilk defa bu hissede boylesert hareketler goruyorum.(Daha once Sahitlik eden varsa yazabilir ) Sirkete ve Yonetime hic yakistiramadim. Umarim duruma el atarlar.

Bilancoda gene kalem oynamalari var ama Satislarda ufak bi dusus gordum fakat onumuzdeki donemde toparlayacagini dusunuyorum. Rasyolar gayet iyi fakat bu tarz sert hareketler sirkete olan guven kaybini arttirir. Eger gercekten Kurumsallasma ve Ileriye donuk basari isteniyorsa bunlarada bir el atilmali. Son olarak bu sene yaza dogru bedelsiz bekliyorum. Her sey gonlunuzce olsun. Slmlr
    Aynen pandemi ile secim zamani bile ust uste bu kadar sert dususŸ olmadi 0.50 euro seviyesinde topla modundayim bende, bu sefer oralara gelmez ama gerek yok daha ustten eklemeye belki uzun sure yatayda takilir. Ismail Beye ne kadar salladilarsa X hesabini kitlemis sirketlerine sahip cıkacak patronlar diyecegim de bist30 hisselerinde bile oluyor bazen bu tarz hareketler. Komple piyasaya sahip cikmalilar sanki.
    Metal kaplama makinesi kime satis yapacak , otomotiv yatirimi, birde su tarlaya ges kurulumu hikayeleri var artik bekleyecegiz bakalim.
    Bilancı dediginiz gibi sanki zorlama olmus. Ilk ceyrek en azindan 2024 ilk ceyrekten iyi gelecektir bir tik iyi gelecektir.
    Son düzenleme : ahmet kaan; 16-03-2025 saat: 21:51.

8. Bu assagidaki dipnotlar biraz onem arz ediyor. Sirket sanki enerji alanina dogru bir kayma yatirim belirtileri gosteriyor. Sirketin bu sessiz kalmasi. Sert fiyat hareketleri sanki onumuzdeki donemi farkli kilacak gibi.

Sirketin 3. ceyrekte belirttigi donemdeki alinan 32 donum arazi nin etrafinda Cok sayida GES var.

Artan maliyetlere, enflasyona ve finansmana erişim zorluğuna rağmen, 2024 yılında
    yatırımlarımıza devam ettik. Mevcut GES yatırımlarımızı büyütmek adına, yakın zamanda
    şirketimize, yeni GES yatırımlarımız için, biri bağlı ortaklığımıza olmak üzere üç adet tarla
    kazandırdık.

2024 yılında çatı GES’ten 3.548.304,50kwh elektrik üretilerek 10.663.189,25TL lik ekonomik katkı elde
    edilmiştir.

Eskilerden kimse kalmamis galiba. Cemal abim de satmis gordugum kadariyla. Eliot dostum yorumlarini ozler olduk.Hissedar seninde oyle. Cok slmlr

Sayfa 94/99 İlkİlk ... 44849293949596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •