Sayfa 259/268 İlkİlk ... 159209249257258259260261 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    6,75 - 7,79 arasında 57 bin sattım belli aralıklarla. Yukarı giderse âlâ, aşağı gelirse pek âlâ.
    24 Şubat tarihinde yabancı oranı %22,33 iken 11 Mart tarihinde yabancı oranı %24,05. Son iki gün dahil değil. Yerli (küçük, büyük) milyonlarla lotu sizin yazdığınız fiyat aralıklarından yabancıya devretmeye devam ediyor. Webinar'ı dinlemekte fayda var. Bu sene GPH 15-20 milyon dolar temettü verir holdinge dendi.

Pozisyonlarını kapatan eski ortaklarımıza hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim.

2. 6000 - 7700 hareketininin başlangıcında özellikle bilanço geldiği gün bende dahil bir çok yatırımcının kafasında bilanço geldi beklenti bitti satış başlasın operasyonu olacak algısı tecrübeyle işlendi ben de dahil bir miktar satış yaptım ama satışlar karşılandı beklentinin aksine yukarı bir hareket gerçekleşti bence şu andaki fiyattan ziyade bu hareketin olması hisse üzerinde olumlu algıyı arttırdı 20 yıldır her yıl zarar açıklayan şirket iki yıldır düzenli kar açıklıyor. bedelliden başka bir şey vermeyen şirket bedelsiz kağıt veriyor temettü nedir bilmeyen yatırımcı artık ne kadar temettü verir sorusunu soruyor. ve önemlisini sona bıraktım devamlı kar açıklayan şirketler büyük zararlarla boğuşurken global holding kar oranı arttırıyor

3.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    24 Şubat tarihinde yabancı oranı %22,33 iken 11 Mart tarihinde yabancı oranı %24,05. Son iki gün dahil değil. Yerli (küçük, büyük) milyonlarla lotu sizin yazdığınız fiyat aralıklarından yabancıya devretmeye devam ediyor. Webinar'ı dinlemekte fayda var. Bu sene GPH 15-20 milyon dolar temettü verir holdinge dendi.

Pozisyonlarını kapatan eski ortaklarımıza hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim.
    Huylu huyundan vazgeçmez, tedbirli olmak lazım. Bir de Bist'in genel düşüşleri var. Öyle bir durumda ben gardımı koruyayım demez, düşer. Mevcudun bir miktarıyla işlem yapıyorum. Bugün 7,50 deseydi affetmez alırdım geri bir kısmını. Bu yöntemin tek sakıncası sürekli yükselişlerde malın erken bitmesi oluyor. Nasip...

Huylu huyundan vazgeçmez, tedbirli olmak lazım. Bir de Bist'in genel düşüşleri var. Öyle bir durumda ben gardımı koruyayım demez, düşer. Mevcudun bir miktarıyla işlem yapıyorum. Bugün 7,50 deseydi affetmez alırdım geri bir kısmını. Bu yöntemin tek sakıncası sürekli yükselişlerde malın erken bitmesi oluyor. Nasip...
    düşerken sorun yok ki... önemli olan yükselirken malı kaç kişi tutabilecek...

5. 195.000.000 adet geri alım kararı, ayrılan fon tutarı 2.500.000.000 TL.

Hisse başı net 0,054 temettü.

195.000.000 adet geri alım kararı, ayrılan fon tutarı 2.500.000.000 TL.

Hisse başı net 0,054 temettü.
    İyi haberler arka arkaya geliyor. Yabancının 10 günü geçen ısrarlı alımları sonrası alındı bu karar. Belki de holding bu kadar ucuz fiyata yabancının ortaklığını artırmasını istemiyor. Mehmet Kutman'ın da şahsi ortaklığını %50'ye çıkartma hedefi olduğunu biliyoruz. Şu an %35,42'si Mehmet Kutman'a ait. Holdingin %10,43'ü BB'ye ait. %10'unu da holding toplayacak. Yabancı payı da %25'e doğru gidiyor. Mehmet Kutman alımlarına devam edip %50'ye çıkarsa dolaşımdaki hisse sayısının oldukça sınırlanacağını düşünüyorum.

7. Kış ayları boyunca fonuna hisse toplayan strateji menkul..
    3.14 mart arası 10 işgününde 1.06 mly lotu piyasaya boca etti.
    Kurumu takipteyiz.

Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    Kış ayları boyunca fonuna hisse toplayan strateji menkul..
    3.14 mart arası 10 işgününde 1.06 mly lotu piyasaya boca etti.
    Kurumu takipteyiz.
    Sayın beşiktaşın dediğini uygulamak mantıklı gibi takasları boşverin….

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 259/268 İlkİlk ... 159209249257258259260261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •