Sayfa 362/1003 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Viop LXIII

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    viop : 10734

xu100 : 9602,16

dolar/tl : 36,43

start verildi yarış başladı... hayırlı olsun

hedef : istisnasız hepimiz batacağız
    hatırlatma :
    viop... 12500

% 15 vermiş çıtak dayunun kuponu

ama herkeş şort oynadığı üçün, yine battık galiba

anlaşılan, biz bu vobu beceremiyoruz ve asla beceremeyeceğiz arkadaşlar... bunu artık kabul etmeliyiz

300 milyon usd para girisi ile buraya kadar..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bira sezonunu açtım dayucuğum.. hava misss...

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bira sezonunu açtım dayucuğum.. hava misss...

analizi bırak

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hemen foto analizi yapak.... sonuçta koskoca 1500 odalı sarayı analiz etmiyoruz. senin kafan basmaz şimdi.

duvardaki iz lekesine bakarsak evet orada oturularak vakit geçiriliyor tahminen boy'a göre yetişkin olan çocuk gününü orada sırtını duvara dayarak günü geçiriyor. yer minderleri var onlar yorgan değil. bu da 2 . yengenin hemen arkaksında ahşap dolap var bu da odanın ne kadar küçük olduğunu gösteriyor. her defasında yemek yemek için masa getir götür sandalyeleri kaldır götür vs uğraşmaktansa oda da dar olduğundan yerde yemek yendiğinin diğer göstergesi.

oturma şekillerine bakarsak abi gayet rahat şekilde dizlerini bükerek otuyor doğal hali.. rahatsızlık hissetmiyor. yine çocuklarda öyle tek tip oturuş. ayaklar arkada birleşmiş .

büyük tv bu oda da olduğuna göre burası oturma odası. muhtemelen salonları yok.

evde biri sigara içiyor perdede sarımsı lekeler sinmiş.

halı sonradan serme değil sürekli orada çünkü kullanılmış baya.

yine oturuş şekililerine bakarsak fotoya oturmayan şey imamoğunun oturuşu. ve elini açan diğer takım elbiseli. bunlar fotoya oturmuyor. yani yerde yemedikleri gabak gibim ortada.

yengeme gelirsek türbanı eski tip bağlama şekili. yani bana yakışıyor diye takmamış.

bu evde yer de mi yemek yeniyor.? kesinlikle yerde yeniyor.

yer minderlerini.. arkaya yaslanacak minderleri orjinal. bunlar hemen yapılacak organizasyonlar değil.

anladın mı göt minderi

akşam 20:30 'da başkanın mitingi varmış

gidip ''Sayın CIMHIRBAŞGANIM trabzonumuza hoşgeldiniz... '' diyem mi ?

kazanır mı ?

kazanamayacaksa, boştan yere artizlik yabmayalım

Bursa Belediyesinde bir tanıdık
    İşi bıraktık, yatırımları da yavaşlattık..
    Geçim derdi öylesine büyük ki, emeklilere, işsizlere, yaşlılara yardım etmeye çalışıyoruz..

Belediyelerin işi mi bu??
    Değil!

Bu hale getirenlere ve bu hale gelmesine destek olan aziz halkımıza da! tebrikler...

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Geçim derdi öylesine büyük ki, emeklilere, işsizlere, yaşlılara yardım etmeye çalışıyoruz..

Değil!

Bu hale getirenlere ve bu hale gelmesine destek olan aziz halkımıza da! tebrikler...
    Anayasa Madde-2

II. Cumhuriyetin nitelikleri
    Madde 2 Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
    insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan,
    demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

Hepiciginin gerekleri yerine getirilmis durumda.
    Soyle ki;

Demokrasi: tam, kayyum filan ayrinti.
    Laiklik:basortulu bacimiza seyedenlerin goruntusunu bi bulsak canlarina okuycaz, inanclara karisilmaz, afedersiniz ermeni/alevi.
    Sosyal: Emekli yili, aile yili bile seyettik, nankorler.
    Hukuk: Beraber cay topladik, iliksiz cuppelerini kavusturdular onumuzde saygidan, kimse kendini guvenli saymasin sabahin korunde kapilari calinir.

Dusunebilene "yasamak zor zanaat be kardesim" bu memlekette.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku

Değil!

Ben Bursalıyım ve Nilüfer ilçesinde oturuyorum. Mevcut Başkan yıllarca Nilüferde belediye başkanlığı yaptı. Hiç icraatini göremedik. Bırakın bu hikayeleri millete yardım etmekten icraat yapamıyormuş. Önce belediye çalışanlarının maaşlarını ödesinler. Maalesef siyasi görüşlerde hiç bir şekilde objektif olamıyoruz. Takım tutar gibi siyasi parti holiganlığı yapıyoruz. Güzel Ülkemin insanlarını toplum mühendisliği çerçevesinde sağ ve sol kutuplara ayırmışlar. Onların hepsiciği nemalanıyor ( Sağ Sol) sen kendine bak zavallılarım.
    Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir. Yazdıklarım ile yatırım kararı almanız halinde zarar edebilirsiniz.

8. He sizde nemalanıyor ve bu nedenle holiganlık yapıyorsanız dürüstçe söyleyin ( Sağ veya Sol). Liyakat her alanda şart. Güzel Ülkemin en büyük problemi bu. Yönetim , Eğitim , Hukuk , Sağlık alanlarında liyakat olmadığı sürece bizler daha çok alçak sürünmeye devam ederiz.
    Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir. Yazdıklarım ile yatırım kararı almanız halinde zarar edebilirsiniz.

Sayfa 362/1003 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •