300 milyon usd para girisi ile buraya kadar..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bira sezonunu açtım dayucuğum.. hava misss...
![]()
Bursa Belediyesinde bir tanıdık
İşi bıraktık, yatırımları da yavaşlattık..
Geçim derdi öylesine büyük ki, emeklilere, işsizlere, yaşlılara yardım etmeye çalışıyoruz..
Belediyelerin işi mi bu??
Değil!
Bu hale getirenlere ve bu hale gelmesine destek olan aziz halkımıza da! tebrikler...
Anayasa Madde-2
II. Cumhuriyetin nitelikleri
Madde 2 Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan,
demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
Hepiciginin gerekleri yerine getirilmis durumda.
Soyle ki;
Demokrasi: tam, kayyum filan ayrinti.
Laiklik:basortulu bacimiza seyedenlerin goruntusunu bi bulsak canlarina okuycaz, inanclara karisilmaz, afedersiniz ermeni/alevi.
Sosyal: Emekli yili, aile yili bile seyettik, nankorler.
Hukuk: Beraber cay topladik, iliksiz cuppelerini kavusturdular onumuzde saygidan, kimse kendini guvenli saymasin sabahin korunde kapilari calinir.
Dusunebilene "yasamak zor zanaat be kardesim" bu memlekette.
Ben Bursalıyım ve Nilüfer ilçesinde oturuyorum. Mevcut Başkan yıllarca Nilüferde belediye başkanlığı yaptı. Hiç icraatini göremedik. Bırakın bu hikayeleri millete yardım etmekten icraat yapamıyormuş. Önce belediye çalışanlarının maaşlarını ödesinler. Maalesef siyasi görüşlerde hiç bir şekilde objektif olamıyoruz. Takım tutar gibi siyasi parti holiganlığı yapıyoruz. Güzel Ülkemin insanlarını toplum mühendisliği çerçevesinde sağ ve sol kutuplara ayırmışlar. Onların hepsiciği nemalanıyor ( Sağ Sol) sen kendine bak zavallılarım.
Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir. Yazdıklarım ile yatırım kararı almanız halinde zarar edebilirsiniz.
He sizde nemalanıyor ve bu nedenle holiganlık yapıyorsanız dürüstçe söyleyin ( Sağ veya Sol). Liyakat her alanda şart. Güzel Ülkemin en büyük problemi bu. Yönetim , Eğitim , Hukuk , Sağlık alanlarında liyakat olmadığı sürece bizler daha çok alçak sürünmeye devam ederiz.
Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir. Yazdıklarım ile yatırım kararı almanız halinde zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri