Bir başka aracı kurumun böyle büyük eksiklikler içerse de olumlu.
Ancak az çok Tınaztepeyi takip edenler için zaten şu an Tınaztepe den bir tane daha Tınaztepe doğduğu ayandır.
Borsa çevrelerinde savunma sanayi politik sebeplerin de şişirmesi vs sebeplerle abartı büyültede de rakamlara bakanlar sağlık sektörünün en az 5 kat daha büyük ve verimli olduğunu bilir.
Tınaztepe özelinde işin doğasında olması nedeniyle gayrimenkul, enerji, bilişim teknolojileri yapay zeka, blockcain, ulaşım, konaklama, sigortacılık, eğitim, Medical estetik gibi büyük sektörlerin bir bileşiğidir.
Üniversiteden dolayı afiliasyon gelirleri bundan sonra bilançoları çok daha güzel gelmesini, şirketin gelir getirecek yatırımların kaynağı olacaktır.
Yaşlı bakım merkezleri, bağımlılıkla mücadale merkezleri, uçuş simülasyon merkezleri, medikal hizmetler, ulaşım sektör yatırımları vb yeni hastanelerğn yanında en büyük gelir yaratacak işler olacaktır.
Borsamızda kazanmak zor ve artık emeklilikte hayal, insanların böyle eli ayağı düzgün gelecek vaad eden, emekliliklerinde ele güne muhtaç etmeyecekleri Tınaztepe gibi yatırımlarını uzun sürelerde devam ettirmeleri gerekli kılıyor.
Tınaztepe gibi şirketlerde biz hissedarlarına belli bir büyüklükte %3- 5 hissedar indirimi yapması gerektiğini düşünüyorum. Türkiye gibi bizde yaşlanıyoruz artık. Eskiden yurtdışına giden arkadaşlarım kızların güzelliğinden bahsederler di, sonra bu binalara sokaklara düzene verildi, adamlar bir yapmış şöyle böyle şehir ... Şimdilerde arkadaşlarım adamlar bir hastane yapmış.. şöyle hastane böyle hastane güzel hizmetlet diyorlar..
Yaşı bizden azça büyük bir abim yurtdışı dönüşü seyahatini anlatıyor su... Adamların şöyle güzel böyle güzel mezarlıkları var diye...... Yapma abi.m dedim sen bize lazımsın daha delikanlısın dedik .
Şaka bir yana hastaneler artık gelir yatırım ve geleceğiniz için lazım...
Borsanın anlı şanlı şirketleri ciro üretimiyor kar yazamıyorken
Tınaztepe nin en iyi bilançoya sahip olması rastgele bir şey değil halk artık eğitim , gıda ve sağlık haricinde harcama yapmıyor..
Tınaztepe finansal verileri bu kadar yükseliyorken siz sadece izleyecek misiniz? Yoksa yatırım da mı yapacaksınız? Bu sizin seçiminiz....ve sorununuz.
Haydi bol kazançlar olsun ��

Yer İmleri