Sayfa 260/271 İlkİlk ... 160210250258259260261262270 ... SonSon
Arama sonucu : 2167 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    marbaş menkul değerler hisse değerlendirmesi yapmış.......

sonuç değerlemesi şu şekilde

2025 2030 stratejisi eğer vaktinde ve başarıyla tamamlanırsa üzerine de TL reel değerlenmesi sona ermesi/hafiflemesiyle sağlık turizmine ilgi artarsa Tınaztepeâ€â•den bir Tınaztepe daha doğabilecektir...
    Bir başka aracı kurumun böyle büyük eksiklikler içerse de olumlu.
    Ancak az çok Tınaztepeyi takip edenler için zaten şu an Tınaztepe den bir tane daha Tınaztepe doğduğu ayandır.
    Borsa çevrelerinde savunma sanayi politik sebeplerin de şişirmesi vs sebeplerle abartı büyültede de rakamlara bakanlar sağlık sektörünün en az 5 kat daha büyük ve verimli olduğunu bilir.
    Tınaztepe özelinde işin doğasında olması nedeniyle gayrimenkul, enerji, bilişim teknolojileri yapay zeka, blockcain, ulaşım, konaklama, sigortacılık, eğitim, Medical estetik gibi büyük sektörlerin bir bileşiğidir.
    Üniversiteden dolayı afiliasyon gelirleri bundan sonra bilançoları çok daha güzel gelmesini, şirketin gelir getirecek yatırımların kaynağı olacaktır.
    Yaşlı bakım merkezleri, bağımlılıkla mücadale merkezleri, uçuş simülasyon merkezleri, medikal hizmetler, ulaşım sektör yatırımları vb yeni hastanelerğn yanında en büyük gelir yaratacak işler olacaktır.
    Borsamızda kazanmak zor ve artık emeklilikte hayal, insanların böyle eli ayağı düzgün gelecek vaad eden, emekliliklerinde ele güne muhtaç etmeyecekleri Tınaztepe gibi yatırımlarını uzun sürelerde devam ettirmeleri gerekli kılıyor.
    Tınaztepe gibi şirketlerde biz hissedarlarına belli bir büyüklükte %3- 5 hissedar indirimi yapması gerektiğini düşünüyorum. Türkiye gibi bizde yaşlanıyoruz artık. Eskiden yurtdışına giden arkadaşlarım kızların güzelliğinden bahsederler di, sonra bu binalara sokaklara düzene verildi, adamlar bir yapmış şöyle böyle şehir ... Şimdilerde arkadaşlarım adamlar bir hastane yapmış.. şöyle hastane böyle hastane güzel hizmetlet diyorlar..
    Yaşı bizden azça büyük bir abim yurtdışı dönüşü seyahatini anlatıyor su... Adamların şöyle güzel böyle güzel mezarlıkları var diye...... Yapma abi.m dedim sen bize lazımsın daha delikanlısın dedik .
    Şaka bir yana hastaneler artık gelir yatırım ve geleceğiniz için lazım...

Borsanın anlı şanlı şirketleri ciro üretimiyor kar yazamıyorken
    Tınaztepe nin en iyi bilançoya sahip olması rastgele bir şey değil halk artık eğitim , gıda ve sağlık haricinde harcama yapmıyor..
    Tınaztepe finansal verileri bu kadar yükseliyorken siz sadece izleyecek misiniz? Yoksa yatırım da mı yapacaksınız? Bu sizin seçiminiz....ve sorununuz.
    Haydi bol kazançlar olsun ��
    Son düzenleme : acemşah; 15-03-2025 saat: 15:53.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2. Tnztp'nin yabancı fon ilgisi var mı yada yabanci alımı var mı? Örneğin bir Norveç fonuna benzer fonların radarında mi?

3. ilk otel konseptli hastane izmirde hiltondamı olacak.........valla elimizde buradan çok daha değerli yer var.....patron biraz işi hızlandırsa iyi olacak........

2020 yılından beri kapalı durumda olan Hilton Otel’le ilgili geçtiğimiz aylarda İzmir'de otelin hastaneye dönüştürülmesi için özel bir hastane grubunun üst düzey yöneticilerinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, otel sahipleri ve İzmir Valisi Süleyman Elban'la görüşüp ön anlaşma imzaladığı basına yansımıştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesinde gündemdeki Hilton Oteli'nin hastaneye çevrilmesi iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Otel binasının bir kısmının hastane olacağına dair öne sürülen iddialara yanıt veren Tugay, “Ben konuyu birkaç gün önce öğrendim, daha öncesinde bilmiyordum. İki ya da üç gün önce böyle bir görüşmenin olduğunu öğrendim ama bu görüşme bize bildirilmemişti. Bir hastane grubu burada bir hastane açmak istiyormuş ama ben onlara henüz, ‘olur’ demedim†diye konuştu.
    Otelin mevcut durumunun incelenmesi için 3 kişilik komisyon oluşturulduğunu belirten Tugay, “Durumun incelenmesini tam olarak ne yapılmak istendiğiyle ilgili detaylı bilgi istedim. Konuyla ilgili üç kişilik bir komisyon oluşturduk. O arkadaşlarımız görüşmelere devam ediyorlar. Henüz verilmiş bir karar kesinlikle yok. Ama Böyle bir talep olmuş. Bunu da ben dediğim gibi birkaç gün önce öğrendim. Komisyon üyelerinin isimlerini vermem doğru olmaz ama hukukçu, emlak konusuna bakan ve planlamayla ilgili arkadaşlarımız var†dedi.

Egeli turizmciler de Hilton Otel'in hastane olarak değerlendirilmesine karşı çıkmış ve ETİK Başkan Yardımcısı Bülent Tercan da yaptığı açıklamada, "Unesco Dünya Kültür Mirası adayı Tarihi Liman Kenti Kemeraltı'nın sınırları içinde yer alan tesisin hastane yapılması kabul edilemez" şeklinde konuşmuştu.

4.  Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Tnztp'nin yabancı fon ilgisi var mı yada yabanci alımı var mı? Örneğin bir Norveç fonuna benzer fonların radarında mi?
    Norveç Fonunun büyük bir tınaztepe sağlık yatırımı mevcut, norveç fonu büyük bir referans ve güven kaynağı.

Cinlilerin Türkiye Sağlık Şirketlerine ilgisi var diyorlar bugünlerde. Cinlilerin hastane zincirlerine yatırım istekleri, Cin ile sağlık turizmi işbirlikleri, fonlarının yatırımları oldukça önemli olacaktır.

Liv Hospital'ın İzmirde Lüks Sağlık yatırımı gerçekten önemli ve güzel bir haber, hotelling yer modeli ve nash dengesi teoremlerine göre İZMİR'in sağlık merkezi olmasını perçinleyecek, büyük bir katkı sağlayacaktır. İnşallah bu hastane açma ruhsatını alabilirler ve bu lüks yatırımı gerçekleştirebilirler.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

5. Koç Holding , Ali Koç Blomberg'e verdiği röportajda; sağlık alanında büyümeye devam edeceklerini, yakında 100 milyon euroluk daha bir yatırımın söz konusu olduğunu belirtti. Paranın efendileri sağlık alanına yatırım yapıyorlar ve Cİnliler sağlık sektörü için Türkiye'nin kapasını boş yere çalmaz herhalde...............

Bol kazançlar , hoşçakalın!....
    [IMG][/IMG]
    Néy Nâmé...!

6. Norveç devlet varlık fonunun yanında, Sağlık yatırımlarına esas alan yine bir nevi amerikan devlet fonu olan Alaska fonu da ilgi gösteriyordu. İşte genel kurul toplantısın katılanlar listesinde hazirun cetvelindeki izleri, ta olup bu genel kurula katılmayanları maalesef biz bilemeyiz, ancak işte paranın büyükleri, koç holding gibi sağlıkta büyüyeceğiz burada para var derken.. Cinliler İlgi duymaya başlamışken... Bir şey diyemeyiz..!

[IMG][/IMG]
    Néy Nâmé...!

7. İzmir Tınaztepe Sağlık Üniversite büyümeye devam ediyor, Resmi Gazetedeki ilamlar güzel!..
    [IMG][/IMG]

Microsoft Word - 20250317 PAZARTESİ
    Néy Nâmé...!

Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Bir başka aracı kurumun böyle büyük eksiklikler içerse de olumlu.
    Ancak az çok Tınaztepeyi takip edenler için zaten şu an Tınaztepe den bir tane daha Tınaztepe doğduğu ayandır.
    Borsa çevrelerinde savunma sanayi politik sebeplerin de şişirmesi vs sebeplerle abartı büyültede de rakamlara bakanlar sağlık sektörünün en az 5 kat daha büyük ve verimli olduğunu bilir.
    Tınaztepe özelinde işin doğasında olması nedeniyle gayrimenkul, enerji, bilişim teknolojileri yapay zeka, blockcain, ulaşım, konaklama, sigortacılık, eğitim, Medical estetik gibi büyük sektörlerin bir bileşiğidir.
    Üniversiteden dolayı afiliasyon gelirleri bundan sonra bilançoları çok daha güzel gelmesini, şirketin gelir getirecek yatırımların kaynağı olacaktır.
    Yaşlı bakım merkezleri, bağımlılıkla mücadale merkezleri, uçuş simülasyon merkezleri, medikal hizmetler, ulaşım sektör yatırımları vb yeni hastanelerğn yanında en büyük gelir yaratacak işler olacaktır.
    Borsamızda kazanmak zor ve artık emeklilikte hayal, insanların böyle eli ayağı düzgün gelecek vaad eden, emekliliklerinde ele güne muhtaç etmeyecekleri Tınaztepe gibi yatırımlarını uzun sürelerde devam ettirmeleri gerekli kılıyor.
    Tınaztepe gibi şirketlerde biz hissedarlarına belli bir büyüklükte %3- 5 hissedar indirimi yapması gerektiğini düşünüyorum. Türkiye gibi bizde yaşlanıyoruz artık. Eskiden yurtdışına giden arkadaşlarım kızların güzelliğinden bahsederler di, sonra bu binalara sokaklara düzene verildi, adamlar bir yapmış şöyle böyle şehir ... Şimdilerde arkadaşlarım adamlar bir hastane yapmış.. şöyle hastane böyle hastane güzel hizmetlet diyorlar..
    Yaşı bizden azça büyük bir abim yurtdışı dönüşü seyahatini anlatıyor su... Adamların şöyle güzel böyle güzel mezarlıkları var diye...... Yapma abi.m dedim sen bize lazımsın daha delikanlısın dedik .
    Şaka bir yana hastaneler artık gelir yatırım ve geleceğiniz için lazım...

Borsanın anlı şanlı şirketleri ciro üretimiyor kar yazamıyorken
    Tınaztepe nin en iyi bilançoya sahip olması rastgele bir şey değil halk artık eğitim , gıda ve sağlık haricinde harcama yapmıyor..
    Tınaztepe finansal verileri bu kadar yükseliyorken siz sadece izleyecek misiniz? Yoksa yatırım da mı yapacaksınız? Bu sizin seçiminiz....ve sorununuz.
    Haydi bol kazançlar olsun ��
    Altın yumurtlayan "tavuk"lardan bir hisse daha,,,geleceği parlak.Sağlık turizmine çok çok yatırımlar yapılacak.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 260/271 İlkİlk ... 160210250258259260261262270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •