Bir baka arac kurumun byle byk eksiklikler ierse de olumlu.
Ancak az ok Tnaztepeyi takip edenler iin zaten u an Tnaztepe den bir tane daha Tnaztepe doduu ayandr.
Borsa evrelerinde savunma sanayi politik sebeplerin de iirmesi vs sebeplerle abart byltede de rakamlara bakanlar salk sektrnn en az 5 kat daha byk ve verimli olduunu bilir.
Tnaztepe zelinde iin doasnda olmas nedeniyle gayrimenkul, enerji, biliim teknolojileri yapay zeka, blockcain, ulam, konaklama, sigortaclk, eitim, Medical estetik gibi byk sektrlerin bir bileiidir.
niversiteden dolay afiliasyon gelirleri bundan sonra bilanolar ok daha gzel gelmesini, irketin gelir getirecek yatrmlarn kayna olacaktr.
Yal bakm merkezleri, bamllkla mcadale merkezleri, uu simlasyon merkezleri, medikal hizmetler, ulam sektr yatrmlar vb yeni hastanelern yannda en byk gelir yaratacak iler olacaktr.
Borsamzda kazanmak zor ve artk emeklilikte hayal, insanlarn byle eli aya dzgn gelecek vaad eden, emekliliklerinde ele gne muhta etmeyecekleri Tnaztepe gibi yatrmlarn uzun srelerde devam ettirmeleri gerekli klyor.
Tnaztepe gibi irketlerde biz hissedarlarna belli bir byklkte %3- 5 hissedar indirimi yapmas gerektiini dnyorum. Trkiye gibi bizde yalanyoruz artk. Eskiden yurtdna giden arkadalarm kzlarn gzelliinden bahsederler di, sonra bu binalara sokaklara dzene verildi, adamlar bir yapm yle byle ehir ... imdilerde arkadalarm adamlar bir hastane yapm.. yle hastane byle hastane gzel hizmetlet diyorlar..
Ya bizden aza byk bir abim yurtd dn seyahatini anlatyor su... Adamlarn yle gzel byle gzel mezarlklar var diye...... Yapma abi.m dedim sen bize lazmsn daha delikanlsn dedik .
aka bir yana hastaneler artk gelir yatrm ve geleceiniz iin lazm...
Borsann anl anl irketleri ciro retimiyor kar yazamyorken
Tnaztepe nin en iyi bilanoya sahip olmas rastgele bir ey deil halk artk eitim , gda ve salk haricinde harcama yapmyor..
Tnaztepe finansal verileri bu kadar ykseliyorken siz sadece izleyecek misiniz? Yoksa yatrm da m yapacaksnz? Bu sizin seiminiz....ve sorununuz.
Haydi bol kazanlar olsun ��![]()

Alnt yaparak yantla

Yer mleri