Sayfa 251/253 İlkİlk ... 151201241249250251252253 SonSon
Arama sonucu : 2020 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: OYAKC - OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.

Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Şu hesaplar bir türlü tam anlaşılamadı..

Kim ne aldı, kime sattı, kaç paraydı vs..

adamlar 1.2 milyar dolar diyor ama sadece kendi sitelerinde..

bizimkiler,

640 milyon dolar aldık diyorlar ama,

kendi sitelerinde..

10-15 tl ye Çinliye sattıkalarını bizim yatırımcıya hiç bir beis görmeden 32 tl den ittiriyorlar..
    Bu paylaşıma aklım ermez sizin kadar iyi değilim lakin oyak çimento yükseliş trendi çok güzel ytd..

Ülke ekonomisi inşaata dayalı ekonomi eğer döngü borsada çimento sektörüne dönerse oyak çimento orta ve uzunda tadından yenmez ytd..Ayrıca rakip analizinde normal durumda oyak çimento F/K oranı enflasyonda f/K olayı hikaye de neyse ytd...

Büyük fırtınaya rağmen Oyak çimento sağlam durdu..İzleme ekranımda temeli iyi olan 50 den fazla hisse var hepsinden az düşüş yaşadı sadece 1 tane hisse var o da altınay hisse az düşüş yaşayan 1,Altınay Savunma hisse 2,Oyak Çimento en az düşüş yaşayan hisseler ben stop olmadım oyak çimnento da niye stop olmadım onu da bilmiyorum belki de kısada yanlış yaptım sağlık olsun der geçeriz lakin geleceği iyi hisseler arasında bence ilk 10 hisse arasındadır ytd...
    Yabancı oranı %5,64 çok düşük oran belki de daha iyidir yabancı oranının düşük olmasıdır ytd..

Haber akışlarında sakinleşme yok tahminim borsada baskı oluşturmaya devam edecektir daha kötüsü xu100 de 8000 altına düşüş yaşama tehlikesi var umarım ben yanlış düşünüyorumdur ytd..

Ayrıca Sn Cumhurbaşkanın son dönemi bir daha aday olamayacak tek şansı anasaya nın değişmesi o da çok zor 30 üzerinde vekile ihtiyaçları var o yüzden muhalefet partilerinin rahat olması gerekir.
    Dem parti yada bağımsız vekiller destek verirse o zaman anayasa değişir.
    Çok düşük ihtimal bence bitti her şey.Chp ye kayyum atanması bile sonucu değiştirmez bitti her şey..

6.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Büyük fırtınaya rağmen Oyak çimento sağlam durdu..İzleme ekranımda temeli iyi olan 50 den fazla hisse var hepsinden az düşüş yaşadı sadece 1 tane hisse var o da altınay hisse az düşüş yaşayan 1,Altınay Savunma hisse 2,Oyak Çimento en az düşüş yaşayan hisseler ben stop olmadım oyak çimnento da niye stop olmadım onu da bilmiyorum belki de kısada yanlış yaptım sağlık olsun der geçeriz lakin geleceği iyi hisseler arasında bence ilk 10 hisse arasındadır ytd...
    Yabancı oranı %5,64 çok düşük oran belki de daha iyidir yabancı oranının düşük olmasıdır ytd..
    Bir senet böyle bir ortamda sağlam durduysa, tecrübelere binaen yazıyorum...

Manipulatörünün vücudunda şemsiye açılmıştır..

Şemsiyeyi kan revan çıkartmayı başarırsa, yaralı ayı gibi olacaktır.

Ayrıca affına sığınarak bir düzeltme yapacağım..

"Bitti her şey " değil dostum.

"Her şey yeni başlayacak" denmeli ki pozitif bir ruh hali ve dileği olsun.
    Son düzenleme : izmirli_hoca; 24-03-2025 saat: 13:21.

Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

bir zamanlar buralarda tribünler full çekerdi. şirket bedelsizi verdi, bugün genel kurulda 1 tl temettü onayladı. rakamlar hiç fena değil.

ama kimse kalmamış.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 251/253 İlkİlk ... 151201241249250251252253 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •