Sayfa 694/708 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Sağlıksız düşünmenin ilk tepkisi başına gelenlerden başkalarını suçlamaktır. Örneğin deva yönetimi, spek v.s
    Diğer bir tepki inkar mekanizmasıdır.
    Bu semptomlar sizde var, sağlıklı karar vermeniz çok zor.Ben de bu psikolojik distorsiyonları defalarca yaşadım, merak etmeyin, deneyim kazandıkça hatalarım da azaldı, ama yine hatalarım oluyor ama yıkıcı değiller artık.Türkiyenin bu ortamında ileriyi görmek çok zorlaştı, yatırımın bir ayağının güvenli limanlarda ve yurtdışında olmasında gereklilik var.
    tam olarak ne anlatıyor neyi ispatlamaya çalışıyorsun? "Türkiyenin bu ortamı" derken neyi kastettiğini biraz daha açar mısın? sürekli benzer bir propaganda üzerinden bir takım anlatılar yapıyorsun, hisseyle ilgili bir yorumun yok fakat sürekli ülke kötü ülke şöyle böyle tarzı yazımların var. Daha net konuşur musunuz saygıdeğer üstadım, bilgilerinden istifade etmek isteriz.

Ülkenin hangi durumu yüzünden deva taşımamalıyız mesela? Şirket yönetimi kötü değil ülke kötü mü dememiz gerekiyor? Neyi amaçlıyorsun ne anlatıyorsun? karnından konusma açık açık yazda istifade edelim

Şirket kötü yönetiliyor, mevcut hisse performansı da bu yüzden kötüdür düşüncesine karşı, hayır gayet iyiler diyebileceğin bir argümanın varsa dinleyelim yoksa 2 gönderide bir ülke kötü, bu ülkenin bu durumunda buraya yatırım yapılmaz tarzı zırvalamalarına son ver.
    10. köyden yazıyorum.

He tabii,olurmu canım, her şey güllük gülistanlık.

3.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    He tabii,olurmu canım, her şey güllük gülistanlık.
    güllük gülistanlık olmayan nedir yazar mısınız ?

sır gibi sakladığınız bu olgular deva holdingin performansına etki ediyor, diğer şirketlere etki etmiyor mu ? Endekse ve benzer iş kollarında faaliyet gösteren şirketlere nazaran katmerli negatif ayrışmasının nedeni bu yazamadığınız sebepler mi ? sadece devaya özgü bir durum mu var ? karnınızdan konuşmayınız, anlatınız istifade edelim.

"Ülkenin bu durumu, ülkenin bu durumu" bu bahsettiğin durum sadece devaya mı etki ediyor, benzer hisselerde devada ki dramatik etkiler neden yok ? . Bu berbat performansın faturasını yönetime değilde doğrudan ülkeye mi kesmemiz gerekiyor? anlatın bu ülkenin durumu ile deva hisse performansı arasındaki ilişkiyi, bu bilgilerinizden istafe etmek istiyorum.

"Ülkenin bu durumu" 5 kat 10 kat giden şirketlere etki etmiyorda devayı mı etkiliyor sadece ?
    10. köyden yazıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Dayak manyağı oldunuz, sağlıklı düşünmeniz zor.
    36.5 tl den 41 e geldi dolar. deva özelinde düşünürsek 2 milyar dövizden 300m kambiyo karı ilk çeyrekte artı yazar. artık gerisi bilanço kalemlerine kalmış istediklerini yaparlar.

5.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    36.5 tl den 41 e geldi dolar. deva özelinde düşünürsek 2 milyar dövizden 300m kambiyo karı ilk çeyrekte artı yazar. artık gerisi bilanço kalemlerine kalmış istediklerini yaparlar.
    Helecan yapmayalım kalbe zarar Dolar 38 TL an itibarıyla [emoji1]

6.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Helecan yapmayalım kalbe zarar Dolar 38 TL an itibarıyla [emoji1]
    Değirmenlerin en bilinen özelliği dökme suyla dönmemeleridir.

7. yeni ilaç ,etken madde paylaşımı ve karşılıklı cici cici konuşmalar yok , ne güzel okuyup mutlu oluyorduk. eğlencenecek birşeyde kalmadı. kağıtta beklenti azaldı hayaller ertelendi.

8. mistır denyıl, sakın geri alım yapma.
    10. köyden yazıyorum.

Sayfa 694/708 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •