Sayfa 460/1003 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Viop LXIII

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    herkes long mu şindi .....
    Doları bozmayıp Tur etf düşünülebilir..şu an -12,5 yazmış..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2. Borsa günü sert düşüşle tamamladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 8,72 değer kaybederek 9.860,29 puandan tamamladı.

BIST 100 endeksi önceki kapanışa göre 941,94 puan azalırken, toplam işlem hacmi 171 milyar lira oldu.

Bankacılık endeksi yüzde 9,88, holding endeksi ise yüzde 8,37 değer kaybetti.

Tüm sektör endeksleri gerilerken, en çok kaybettiren yüzde 9,98 ile iletişim oldu.

Bu arada, Borsa İstanbul'da bugün iki kez Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi çalıştı.

Küresel piyasalarda, ABD Başkanı Donald Trump'ın ekonomi ve ticaret politikalarındaki korumacı yaklaşımının yanı sıra jeopolitik risklerin devam etmesiyle karışık bir seyir öne çıkarken, gözler ABD Merkez Bankasının (Fed) bu akşam alacağı para politikası kararlarına çevrildi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in politika faizini sabit tutacağına kesin gözüyle bakılırken, politika metni ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın sözle yönlendirmelerinden alınacak sinyallerin piyasaların yönü üzerinde etkili olması bekleniyor.

Yurt içinde ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın da aralarında bulunduğu 7 şüpheli hakkında "PKK/KCK terör örgütüne yardım etmek" suçundan gözaltı kararı verildiğini bildirdi.

Analistler, yarın yurt içinde işsizlik oranı, haftalık para ve banka istatistikleri, yurt dışında ise İngiltere Merkez Bankasının (BoE) faiz kararı, Almanya'da Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), ABD'de haftalık işsizlik maaşı başvuruları başta olmak üzere yoğun veri gündeminin takip edileceğini dile getirdi.

BoE'nin politika faizini sabit bırakmasının beklendiğini ifade eden analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 9.700 ve 9.600 seviyelerinin destek, 10.000 ve 10.100 puanın direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

3. Morgan Stanley, Borsa İstanbul dan çekildi.

Morgan Stanley Menkul Değerler A.Ş., kendi talebiyle faaliyet izinlerinden feragat ederek Borsa İstanbul üyeliğinden ayrıldı.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Morgan Stanley, Borsa İstanbul dan çekildi.

Morgan Stanley Menkul Değerler A.Ş., kendi talebiyle faaliyet izinlerinden feragat ederek Borsa İstanbul üyeliğinden ayrıldı.
    ben bile midas uygulamasından nyse işlemlerine başladım.

gavur bizi ne etsin.
    audentes Fortuna iuvat

5. Haftalık iki haftalık grafikler henüz pek de bozulmadı.

Hatta bazılarında fırsat kapısı oluşuyor gibi..

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ben bile midas uygulamasından nyse işlemlerine başladım.

gavur bizi ne etsin.
    İşlem yapmayan bir kurum aslında ama bugüne denk gelmesi de ilginç olmuş.
    Bizim ki kumarhane tadımda. Son anlamsız yükseliş hareketi de süreci önden bilenler tarafından yukarıdan mal verme hareketi olarak yapılmış oldu

7. Ama tabi burası viop topici..

Sabah açılışta yüksek kaldıraçla terste kalan sermayeyi sıfırladı..

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Haftalık iki haftalık grafikler henüz pek de bozulmadı.

Hatta bazılarında fırsat kapısı oluşuyor gibi..
    Valla ben bugün baktım biraz grafiklere ama o hacimle oluşan boşluklar biraz sıkıntılı. Biraz konsolide olmasını görmek lazım...
    Bankalar sakinlemeden de bence kenarda durmak lazım.
    Trade için de orta vade için de alım riskli bence.

Sayfa 460/1003 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •