Daha önceki hükümetlerde,yýllarca KERHANEDEN ELDE EDÝLEN vergiden 1.ydik.Bu resmi rakanmdýr.
Senin dediðinin belgesi var mý? yoksa MABAD yayýnlarýn mý?
Çünkü saçma ve inandýrýcý deðil.Avrupada hiç yaþamadýðýn belli.ÝSKANDÝNAV ÜLKELERÝ-HOLLANDA DA simit gibi satýlýyor-çay gibi kullanýlýyor.
Yalandan kim ölmüþ ki deðil mi KEREM?
merhaba dostlar
baðýrsaklara bakteri yerleþmiþ son çare katýr(at) kuyruðu ve üzerlik çayý tüketiyorum, düzelme çok az
ilaçlar duman etti, baðýþýklýðým tamamen çöktü ve vücut toptan çöktü
son çare nededen dededen kalma yöntemler
þunu bilin ki karaduman 3 yada 5 gün içinde buraya uðramaz ise tüm pýrasalarý bu hafta içinde pala ky nin kucaðýna býraktý demektir
fýþkýrtan fundi ve duman tütsülüyen karaduman, farký yok, yorumu siz yapýn
Bozkurt belki alper ve katýrcý olayý yakaladý ama mert pas geçti![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Hareketli ortalama,fibonaccihi vs..hepsi traþtýr...
25 yýl sistemlerle uðraþtýk.Sistem yarýþmalarý yapýldý.Kodlar havada uçardý.Bunlarla zengin olunmaz.
kýytýrýk 3-5 ortalama veya RSI-MACD vs. ile zengin olan yok.
Borsada zenginliðin mutlak tek yolu vardýr.
1-sp500-global endeksler düþmeyecek.onlar en azýndan yatay olmalý..(2008-09 gibi olursa,hisseler kafadan %60 düþer)
2- býst100 uygun diplerde olacak.
3-þimdi hisse zamaný.3-4 sektörden oluþan 10 hisselik portföy yapýlmalý..ve 12(max 24 ay) ayda dolar bazlý%100-200 kar garanti...
Yatýr 200.000 dolar....çek 600.000 dolar.
17 yýl viobda ALLAHIN her günü aktif iþlem yaptým.Günde 17 saat ekranda kaldým.Denemdiðimiz sistem kalmadý.AY-DOLUNAYDAN tut(irrasyonel düzleme bile kaydýk),MS sistemler-3. nesil formulller vs...
Yüzlerce sistem denedi ve yapýldý...HÝKAYEDÝR...
SHORT,bence yýlda bir kere yapýlmalýdýr.(Bence zamaný yaklaþýyor).Tepeden 3.000-4.000 puan için(endeks kont. vade geçiþi avantajýmýzla beraber oluþan puandýr)...
Borsayý bilen yoktur.Hele tv ye çýkanlarý dinleyip te düzenli kazanan bir ALLAHIN kulunu görmedim.Eskiden uzmanlarýn dediðini not tutardým..SÖZ UÇAR,YAZI KALIR...
Öyle çakmýþlar ki...
Ky,kendi güvendiði ve en az 10 yýla dayanan özgün yöntemi yoksa,KAYBETMEYE MAHKUMDUR.Ya da bizzat tanýdýðý ve hesap soracaðý bu mahiyette dostlarýnýn önerisiyle ancak kazanabilir.
21 TEMMUZDA,endekste full shortum dediðimde...ve enaz %20 düþüþe oynuyorum dediðimde...Ekranlarda bir ALLAHIN kulu da;3-5 ay satýp bekleyin demedi..SÜREKLÝ KADEMELÝ DESTEKLER GÖSTEREREK KY YI hissede kitlediler.
8600 lerde alýn diyen(ama bunu bir kere diyen) kaç uzman var...yokkkkkkkk
ADAMLAR HER ÞEYÝ SÖYLÜYOR..SONRA geçmiþe bakýp en isabetlisini seçip,BEN DEMÝÞTÝM diyor...
Bu abimiz çok güzel konuþmuþ..
https://x.com/i/status/1898834500487913549
Yok ÇIÐLIK SEANSI-CADILIK KURSU vs...Aðaca sarýlmalar-Merkürden yardým istemeler,nerede saçmalýk varsa bunlarda var.
Bir de EVRENE MESAJ,DEMEZLER MÝ?
Nerede saçmalýk varsa teþne oldunuz.
https://x.com/i/status/1898064388474441816
Yer Ýmleri